”Am vorbit cu Adi Popa și mi-a spus ce se întâmplă. Sunt anumiți jucători de top, care nu se antrenează 100%. Păcat de talentul lor, păcat de potențialul pe care-l au. Dar, în fața unui antrenor lipsit de personalitate și liniștiți de ordinele patronului care cere mereu ca ei să nu lipsească din primul 11, aceștia nu-și mai dau silința pe la antrenamente! De aceea, nici nu se tem să greșească. Cum să te mai antrenezi 100%, când știi că tu oricum ești sigur de titularizare?”, a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.
”Antrenorul nu are personalitate nici să le spună unde greșesc și s-a văzut asta. Sunt mai multe detalii importante din cauza cărora unii fotbaliști nu pot progresa”, a precizat el.

Adi Popa: "Vintilă mi-a spus doar să intru în teren"

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
FCSB arată din exterior ca un club de amatori, iar poziția din clasament și jocul prestat justifică această ipoteză.
Vintilă a fost adus la formația vicecampioană deși nimic din CV-ul său nu îl recomanda pentru un club din prima ligă, însă conducerea își dorește astfel de antrenori fără personalitate, care să execute comenzile venite din lojă.
Conform lui Adi Popa, tehnicianul roș-albaștrilor ar fi atât de slab pregătit încât nu a fost capabil să îi dea indicații simple, într-una dintre partidele în care "motoreta" a intrat pe teren din postura de rezervă.
"Eu eram trimis în spatele porții să mă antrenez, când unii juniori erau pe teren. La 32 de ani nu poți păți asta. Nu poți să procedezi așa cu un jucător de echipă națională și nu a fost doar cazul meu, la fel au pățit și Hora și Belu. La un meci, înainte de a intra în teren, l-am întrebat ce trebuie să fac, unde să mă duc, care sunt indicațiiile tactice. Iar dânsul mi-a spus doar să intru în teren. Tănase și Pintilii de pe bancă, mi-au spus, du-te, bă, atacant! Și asta a fost", a mai spus Adi Popa.
După turul play-off-ului, FCSB e pe locul 4 în clasament, la egalitate cu locul 5, Botoșani. În ultimele 5 meciuri, vicecampioana a reușit o singură victorie, în campionat.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11