Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul dur primit de Adi Popa de la Mihai Pintilii: "I-am spus: Taci din gură și vezi-ți de treabă"

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/07/2020 la 12:29 GMT+3

Mihai Pintilii i-a transmis un mesaj dur lui Adi Popa, după ultimele declarații ale fostului jucător de la Reading.

Adi Popa, fostul jucător de la FCSB

Credit imagine: Eurosport

Adi Popa, fotbalist care s-a despărțit de FCSB după ce a înscris în duelul cu Dinamo, din Cupa României, a vorbit despre amatorismul care "domnește" la club. Cel poreclit "motoreta" a fost extrem de dur în ceea ce îl privește pe tehnicianul Bogdan Vintilă.
Adi Popa a revenit la FCSB în iarnă, sub formă de împrumut de la Reading, și a bifat 20 de meciuri în toate competițiile, reușind să marcheze 3 goluri.
Fost coechipier cu Adi Popa (2012-2014) și actual membru în staff-ul tehnic al lui Vintilă, Pintilii s-a arătat extrem de nemulțumit de abordarea mijlocașului de 31 de ani, într-un interviu oferit pentru Telekom Sport. Fostul căpitan al FCSB-ului consideră că Popa n-a dat 100% pe teren în a doua sa perioadă petrecută la "roș-albaștri":
"Sunt lucruri care nu se zic. Eu, dacă aş fi plecat de la FCSB nu aş fi făcut aşa, să mă duc în emisiune să dau declaraţii. Nu pică bine. Şi în primul rând, pentru caracterul tău, Popică, era mai bine să nu zici. Ce a întâmpinat el aici, rămâne doar pentru el. A făcut performanţă la clubul ăsta, a câştigat trofee, a câştigat bani la clubul ăsta şi trebuia doar să lase capul în pământ şi să plece.
Cum i-am zis de la început, taci din gură, vezi-ţi de treaba ta! Nu erai un jucător cumpărat, erai un jucător împrumutat, care nu ai venit cu sufletul, nu erai 100%. Că dacă erai 100% cu sufletul şi dădeai totul pe teren, probabil şi jucai şi era mult mai bine pentru el. Popică şi-a făcut treaba, a plecat, îi mulţumim şi atât.", a spus Mihai Pintilii, pentru Telekom Sport.

Adi Popa, cuvinte dure pentru Bogdan Vintilă, antrenorul celor de la FCSB

Revenit la 31 de ani la FCSB, Adi Popa spera să își relanseze cariera. Nu a fost deloc așa, reușind să strângă doar 20 de meciuri în acest sezon.
Fostul internațional nu și-a prelungit contractul cu FCSB până la finalul sezonului, deși stagiunea s-a prelungit din cauza pauzei cauzate de pandemie. Imediat după despărțirea de FCSB, Adi Popa a făcut publică relația problematică pe care a avut-o cu Bogdan Vintilă.
"Am avut o contră în vestiar, după meciul cu Chindia, când am zis că nu îmi convine că nu joc și domnul Argeș a zis că mă amendează că denigrez imaginea echipei. Narcis Răducan a fost de față, poate fi întrebat. Narcis m-a luat deoparte după aceea și mi-a spus că nu pot fi amendat.
Eu eram trimis în spatele porții să mă antrenez, când unii juniori erau pe teren. La 32 de ani nu poți păți asta. Nu poți să procedezi așa cu un jucător de echipă națională și nu a fost doar cazul meu, la fel au pățit și Hora și Belu. La un meci, înainte de a intra în teren, l-am întrebat ce trebuie să fac, unde să mă duc, care sunt indicațiiile tactice. Iar dânsul mi-a spus doar să intru în teren.", a spus Adi Popa, pentru DigiSport.
Adi Popa a ajuns pentru prima oară la FCSB în 2012, fiind cumpărat de la Concordia Chiajna. De-a lungul celor 5 sezoane petrecute la formația "roș-albastră", mijlocașul a cucerit 7 trofee, printre care se numără 3 titluri de campion în Liga 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo