Revenit la 31 de ani la formația roș-albastră, fostul internațional spera să își relanseze cariera. Nu a fost deloc așa, reușind să strângă doar 14 meciuri în acest sezon, în doar o treime dintre ele fiind titular.
Popa nu și-a prelungit contractul cu FCSB până la finalul sezonului, deși stagiunea s-a prelungit din cauza pauzei cauzate de pandemie, iar acum povestește calvarul prin care a trecut.
"Am avut o contră în vestiar, după meciul cu Chindia, când am zis că nu îmi convine că nu joc și domnul Argeș a zis că mă amendează că denigrez imaginea echipei. Narcis Răducan a fost de față, poate fi întrebat. Narcis m-a luat deoparte după aceea și mi-a spus că nu pot fi amendat", a spus Adi Popa, la Fotbal Club.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Adi Popa: "Vintilă mi-a spus doar să intru în teren"

FCSB arată din exterior ca un club de amatori, iar poziția din clasament și jocul prestat justifică această ipoteză.
Vintilă a fost adus la formația vicecampioană deși nimic din CV-ul său nu îl recomanda pentru un club din prima ligă, însă conducerea își dorește astfel de antrenori fără personalitate, care să execute comenzile venite din lojă.
Conform lui Adi Popa, tehnicianul roș-albaștrilor ar fi atât de slab pregătit încât nu a fost capabil să îi dea indicații simple, într-una dintre partidele în care "motoreta" a intrat pe teren din postura de rezervă.
"Eu eram trimis în spatele porții să mă antrenez, când unii juniori erau pe teren. La 32 de ani nu poți păți asta. Nu poți să procedezi așa cu un jucător de echipă națională și nu a fost doar cazul meu, la fel au pățit și Hora și Belu. La un meci, înainte de a intra în teren, l-am întrebat ce trebuie să fac, unde să mă duc, care sunt indicațiiile tactice. Iar dânsul mi-a spus doar să intru în teren. Tănase și Pintilii de pe bancă, mi-au spus, du-te, bă, atacant! Și asta a fost", a mai spus Adi Popa.
După turul play-off-ului, FCSB e pe locul 4 în clasament, la egalitate cu locul 5, Botoșani. În ultimele 5 meciuri, vicecampioana a reușit o singură victorie, în campionat.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11