Adi Popa a înscris pentru FCSB cu Dinamo, în semifinalele Cupei, apoi a refuzat să își prelungească înțelegerea până la finalul sezonului, devenind jucător liber de contract. Odată plecat de la formația sa de suflet, "Popică" a spus lucrurilor pe nume, devoalând amatorismul care guvernează clubul.
După ce zilele trecute l-a pus la zid pe Vintilă pentru modul în care se comportă cu jucătorii, fostul internațional a dat detalii despre modul în care tehnicianul îi ignoră pe fotbaliști. Rolul unui antrenor e de a fi permanent conectat cu jucătorii pe care îi conduce și de a le oferi încredere și sfaturi, dar fostul portar are o cu totul altă atitudine.
"Nu am avut discuţii, una sau două într-un an maxim am avut cu domnul Vintilă şi atât. Nu am avut discuţii, ştiam ce se întâmplă acolo şi ştiu toţi jucătorii asta, nu e niciun secret", a spus Adi Popa pentru AntenaSport.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58

Ilie Dumitrescu: "Nu pot să îmi imaginez că la un club ca FCSB se întâmplă așa ceva"

Deși dispune de cel mai bun lot de jucători, FCSB nu are nicio șansă la titlu. Mai mult, judecând după amatorismul de la club, prezența în play-off pare a fi o veritabilă performanță.
Inclusiv Ilie Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de ce se întâmplă la FCSB, un club care se vrea cu pretenții, dar care funcționează ca o formație oarecare.
"Eu nu pot să-mi imaginez că la un club de elită se întâmplă așa ceva. Adi Popa îmi spunea că indiferent cât de bine te antrenezi, nu ai nicio șansă să joci, dacă nu ești în calculele cui trebuie. Mi-a spus că degeaba muncești la antrenament zi de zi, pentru că nu contează. Pentru că, de fapt, nu antrenorul ia decizia finală. Și știm cu toții cine o ia, da?", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41