U Craiova 1948 a decis să nu-i prelungească contractul lui Eugen Trică, cel care a condus echipa către promovarea în prima ligă. Oficialii olteni au anunțat o adevărată reformă în cadrul clubului, iar aceștia au întocmit deja o listă cu potențiali înlocuitori pentru Trică.
Principalul vizat este Adrian Mutu, care vrea să antreneze din vară o echipă de club. Totuși, "Briliantul" a negociat și cu CFR Cluj și se părea că s-a ajuns la un acord. Oferta campioanei ar fi mult mai tentantă din puncte de vedere sportiv, fiind vorba despre o echipă care își propune titlul și grupele cupelor europene, doar că nici acolo lucrurile nu sunt clare și nu s-a anunțat deocamdată dacă Edi Iordănescu va pleca sau nu.
Cu toate aceste, Mutu a recunoscut că este în contact cu Craiova 1948: "Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă superinteresantă. Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu.", a declarat Mutu pentru as.ro.
Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36

Leo Grozavu, aflat și el pe lista celor de la U Craiova 1948

Șansele ca Mutu să accepte preluarea unei noi-promovate în condițiile în care mai are și alte oferte sunt mici, iar conducătorii de la Craiova sunt conștienți de acest lucru, astfel că lucrează pe mai multe fronturi. Conform gsp.ro, Leo Grozavu ar fi celălalt nume important de pe listă.
Grozavu a avut un sezon foarte bun cu Sepsi, terminând pe locul 4 în Liga 1. Contractul său cu gruparea covăsneană expiră în această vară, dar oficialii din Sfântu Gheorghe doresc continuarea colaborării. E foarte probabil ca și Leo Grozavu să vrea să rămână la Sepsi, unde există multă stabilitate și un proiect serios. Singurul argument al oltenilor ar fi un salariu mai mare, care s-ar ridica la 15.000 de € pe lună conform sursei citate, ceea ce reprezintă dublul față de ce câștigă la Sepsi.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49