Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu nu revine în Liga 1: ”Am avut oferte. Visul meu e să fiu selecționer”

Sebastian Ujica

Actualizat 08/10/2019 la 14:49 GMT+3

Adrian Mutu a susținut o conferință de presă la Cluj

Adrian Mutu

Credit imagine: Eurosport

Adrian Mutu a revenit în țară, dar nu pentru a prelua banca tehnică a unei echipe din România. Actualul antrenor al echipei a doua a celor de la Wahda va ajuta la organizarea unui meci demonstrativ la Sports Festival din Cluj.
Acest eveniment se va desfășura în perioada 11-14 iunie 2020, acolo unde va avea loc o partidă de fotbal extrem de interesantă, aceasta va fi între echipa prietenilor "Briliantului" și generația lui Adi Mutu. La echipa prietenilor lui Mutu vor juca, printre alții, Francesco Totti și Zlatan Ibrahimovic.
Fostul decar al naționalei a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit și despre unul dintre cele mai mari obiective ale lui în cariera de antrenor.
"Unul dintre visurile mele e să devin selecționer și să antrenez Fiorentina. Echipa națională e ceva special pentru mine. Dacă mi-aș îndeplini acest vis, ar fi ceva extraordinar pentru mine", a spus Mutu, care a adăugat:
Am spus că am fost ofertat (de echipe din Liga 1), țin minte. Am zis că nu e normal, pentru că au antrenor și nu e corect și am mai spus că am refuzat acest lucru"
La Sports Festival 2020 va veni și Simona Halep, care a participat anul acesta alături de Fabio Fognini, Marius Copil, Darren Cahill, Andrei Pavel și Daniela Hantuchova.

Mutu despre Ribery

La clubul său de suflet, Fiorentina, a ajuns în această vară, mijlocașul Franck Ribery (36 de ani), liber de contract, de la Bayern Munchen.
"Dacă m-ar fi prins la Fiorentina în acea perioadă, cu siguranță că ar fi stat pe bancă. Sau ar fi jucat pe cealaltă parte", a glumit Adrian Mutu, despre venirea francezului la echipa la care "Briliantul" a evoluat în perioada 2006 - 2011.
Sursa: Mediafax
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo