Deși s-a anunțat de câteva zile că Adrian Mutu este noul antrenor al celor de la U Craiova 1948, prezentarea oficială a avut loc abia astăzi. Tânărul antrenor a vorbit deschis despre planurile pe care le are la noua echipă, dezvăluind că există anumite obiective pentru noul sezon, dar acestea cor rămâne în interiorul clubului.
"Sperăm să aducem jucători și pe 12 iunie, când ne vom reuni, vom da drumul la treabă convinși de forța noastră și de ce putem realiza. Eu nu am impus niciodată limite, trebuie să luăm meci cu meci și la final să vedem unde ne vom clasa.
Nu avem un obiectiv anume, pentru că nu avem limite. La finalul sezonului vom avea de câștigat și ne vom afla într-o poziție avantajoasă. Sunt multe discuții, dar eu și echipa mea vom vorbi mai puțin și vom munci mult. Mulțumesc, Adi, mulțumesc familiei Mititelu și sper să-i răsplătesc cu rezultate. Obiectivele există, dar sunt de bucătărie internă. Nu am venit de complezență, vreau ca rezultatele mele să vorbească pentru mine.", a spus Adrian Mutu, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Adrian Mutu vrea pace între echipele din Craiova

Adrian Mutu a comentat și situația oarecum ciudată din Craiova, care va avea 2 echipe în prima ligă, iar "Briliantul" a avut un discurs echilibrat, îndemnând la fair-play: "Nu am venit aici ca să fiu lingușitor, nu mă implic în acest scandal local. Eu am venit antrenor la Universitatea Craiova, atât! Sunt un antrenor profesionist, vreau să fie o atmosferă de fair-play, sper să fie bine pentru toată lumea. Știu câtă pasiune au fanii pentru Universitatea Craiova, sper să susțină echipa iar noi să-i răsplătim prin rezultate."
Întrebat ce anume l-a convins să accepte oferta echipei nou-promovate, Mutu a declarat: "Ambiția și setea de performanță. Tot ce am făcut în viața mea a depins de mine, nu de partea financiară. Sunt antrenor tânăr, vrem să creștem împreună. Familia Mititelu știe ce trebuie să facă pentru a obține performanță. Trebuie să parcurgem niște pasi, trebuie să facem ceva sustenabil, dacă vrem să dureze foarte mult e nevoie de răbdare. Să nu credeți acum că vom lua titlul în primul an."
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11