Adrian Petre a revenit la UTA Arad, liber de contract de la FCSB. Atacantul de 22 de ani a fost împrumutat de "roș-albaștri" la Cosenza în ultimele 4 luni, însă nu s-a adaptat în Italia.
Petre a traversat momente dificile și la FCSB, echipa care l-a cumpărat iarna trecută de la Esbjerg, în schimbul a 800.000 de euro. Tânărul jucător a adunat 16 apariții pentru formația bucureșteană, reușind să înscrie 3 goluri.
În cele mai multe partide, Petre era înlocuit la pauză sau chiar începea ca rezervă. Aceste lucruri i-au scăzut moralul și, în cele din urmă, singura soluție viabilă a fost să plece ca împrumut.
Romanian Liga I
Noul Belodedici, spre FCSB. Marele pariu al lui Edi Iordănescu
ACUM O ORĂ
Din păcate pentru el, situația nu a fost mult mai strălucită nici la Cosenza, formația din Serie B. Petre a adunat 9 meciuri la gruparea italiană, fără să marcheze vreun gol.
Săptămâna trecută, "coșmarul" lui Petre s-a încheiat și a revenit acasă, la Arad. Atacantul de 22 de ani a semnat cu UTA, echipa pentru care a evoluat în perioada 2014-2017, mai întâi ca junior, apoi ca profesionist.

Adrian Petre a vorbit despre perioada nefastă de la FCSB: "Nu am știut să gestionez anumite situații"

Înaintea meciului U Cluj - UTA Arad, din optimile Cupei României, Petre a fost întrebat despre perioada dificilă de la FCSB. Atacantul a dat dovadă de maturitate și și-a asumat întreaga responsabilitate pentru lucrurile care nu au mers bine:
"Au contat probabil deciziile pe care le-am luat în momentele respective... nu am știut să gestionez anumite situații. În cele din urmă s-a ajuns în situația în care sunt acum.
Doar eu sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, nu îmi place să vorbesc despre altcineva. Deciziile mele m-au adus în situația în care sunt, așa că depinde doar de mine să revin la forma pe care am avut-o și să devin și mai bun", a spus Adrian Petre.
Adrian Petre s-a arătat extrem de încântat pentru revenirea "acasă", la UTA:
"Vreau să vă asigur că am venit să ajut echipa, asta e cel mai important, și implicit să mă ajut și pe mine. Toată lumea știe că am trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar important e că am sprijinul tuturor, asta e cel mai important. Asta m-a făcut să revin acasă. Important este să-mi fac treaba. Tot timpul o să revin acasă, aici m-am născut, Aradul este casa mea", a mai declarat Petre.
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
IERI LA 11:42
Romanian Liga I
FCSB e gata de o mutare de senzație pe piața transferurilor: Ronaldo Deaconu
23/10/2021 LA 09:44