Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Petre, out de la FCSB! Atacantul s-a înțeles cu altă echipă chiar în ziua derby-ului cu Dinamo

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/10/2020 la 20:27 GMT+3

Adrian Petre, atacantul lui FCSB, va pleca sub formă de împrumut la Cosenza, formația din Serie B (liga a 2-a italiană). Vestea a venit cu puțin timp înaintea derby-ului cu Dinamo, programat astăzi (21:00) și transmis livetext pe Eurosport.ro.

Adrian Petre, atacantul împrumutat de FCSB la Cosenza

Credit imagine: Eurosport

Adrian Petre n-a primit prea multe șanse de când a fost transferat de FCSB de la Esbjerg iarna trecută. Atacantul de 22 de ani a bifat numai 15 apariții la formația "roș-albastră" și s-a obișnuit să fie înlocuit la pauză, indiferent de prestația sa din primele 45 de minute.
Viitorul său la FCSB nu arăta deloc bine, iar în final s-a ajuns la concluzia că mai bine pleacă, chiar dacă cel puțin pentru un sezon. FCSB a anunțat în urmă cu puțin timp că atacantul român va juca în sezonul 2020/2021 la Cosenza, în Serie B.

Adrian Petre va pleca de la FCSB! Atacantul va ajunge la Cosenza, în Italia

Italienii vor plăti 50.000 de euro pentru transferul lui Petre, jucător care a impresionat la naționala U21 a României vara trecută, la Campionatul European de tineret.
Oficialii lui Cosenza vor putea activa și opțiunea de cumpărare definitivă, dacă vor fi mulțumiți de evoluțiile lui Petre. În această situație, italienii vor trebui să achite încă 250.000 de euro. La noua echipă, Petre va câștiga 20.000 de euro pe lună.
Adrian Petre a petrecut la FCSB numai 8 luni, timp în care a înscris 3 goluri în 15 meciuri în toate competițiile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo