Conform informațiilor DigiSport, cinci echipe din play-out - Viitorul, Sepsi, Poli Iași, Hermannstadt și Chindia - nu au fost de acord ca sezonul să fie prelungit mai târziu de 5 august. În play-off lucrurile sunt evidente: sezonul trebuie să se încheie pe 3 august pentru că UEFA vrea să aibă lista cu echipele campioane și cele care vor participa în cupele europene până pe 3 august.
Comitetul Executiv al FRF va lua o decizie cu privire la soarta meciurilor din play-out pe 3 august. Va decide majoritatea iar acest lucru nu îi va fi cu siguranță favorabil lui Dinamo, care mai are de jucate șapte meciuri și este în acest moment pe un loc care duce în Liga 2.
Dacă Dinamo nu va mai avea timp să dispute toate meciurile, există posibilitatea ca echipa din Ștefan cel Mare să le piardă pe toate la masa verde, cu 0-3.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32

Barajul din play-out, amânat până la sfârșitul lui august

"Pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo trebuie să prelungim play-out-ul până la 18 august, iar barajul să se joace la 21 august.
Decizia trebuie aprobată de FRF, în Comitetul Executiv sau un Comitet de Urgență, vom vedea ce decizie vor lua.", a declarat secretarul general al LPF, Justin Ștefan.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36