Conform informațiilor DigiSport, cinci echipe din play-out - Viitorul, Sepsi, Poli Iași, Hermannstadt și Chindia - nu au fost de acord ca sezonul să fie prelungit mai târziu de 5 august. În play-off lucrurile sunt evidente: sezonul trebuie să se încheie pe 3 august pentru că UEFA vrea să aibă lista cu echipele campioane și cele care vor participa în cupele europene până pe 3 august.
Comitetul Executiv al FRF va lua o decizie cu privire la soarta meciurilor din play-out pe 3 august. Va decide majoritatea iar acest lucru nu îi va fi cu siguranță favorabil lui Dinamo, care mai are de jucate șapte meciuri și este în acest moment pe un loc care duce în Liga 2.
Dacă Dinamo nu va mai avea timp să dispute toate meciurile, există posibilitatea ca echipa din Ștefan cel Mare să le piardă pe toate la masa verde, cu 0-3.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03

Barajul din play-out, amânat până la sfârșitul lui august

"Pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo trebuie să prelungim play-out-ul până la 18 august, iar barajul să se joace la 21 august.
Decizia trebuie aprobată de FRF, în Comitetul Executiv sau un Comitet de Urgență, vom vedea ce decizie vor lua.", a declarat secretarul general al LPF, Justin Ștefan.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58