Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adunarea Generală de la Dinamo s-a încheiat! S-a aprobat mărirea de capital

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/12/2020 la 15:25 GMT+2

Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo a avut loc astăzi și a fost aprobată mărirea de capital cu cinci milioane de euro.

Pablo Cortacero, Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Acționarii lui Dinamo au aprobat mărirea de capital cu cinci milioane de euro. Investitorii spanioli vor trebui însă să facă dovada plății abia în ianuarie, iar suma nu a fost încă virată în conturile clubului din Ștefan cel Mare, conform Gazetei Sporturilor.
Astfel, având în vedere antecedentele spaniolilor, fanii încă nu au încredere că banii chiar vor ajunge la club. La ședință a fost prezent și Pablo Cortacero dar și Alex Couto, cel care a fost demis recent din funcția de director general.
Fanii l-au așteptat pe Cortacero după ce s-a încheiat ședința și l-au huiduit la ieșirea din sediul clubului. ”Afară de la Dinamo, infractorilor!”, au scandat dinamoviștii.

Fanii, obligați să plătească 1,5 milioane de euro

Dacă banii chiar vor intra în conturile clubului, fanii dinamoviști vor fi obligați să cotizeze și ei pentru a-și păstra cele 20% din totalul acțiunilor. Drept urmare, DDB va trebui să investească în club minim 1,5 milioane de euro.

Cortacero susține că banii au fost blocați în Anglia

Chiar dacă jucătorii lui Dinamo nu și-au primit salariile de luni bune iar fanii au fost nevoiți să aducă ei fondurile necesare, Cortacero susține că el a virat banii, însă aceștia au fost blocați în Anglia.
„Din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de Agenția de Spălare a Banilor din Anglia. Acum ni s-a dat ok-ul.
Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro (n.r. 1,5 milioane joi şi 3,5 milioane vineri)ce vor ajunge sigur în ianuarie”, le-a spus Cortacero acționarilor, conform doardinamo.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo