Acționarii lui Dinamo au aprobat mărirea de capital cu cinci milioane de euro. Investitorii spanioli vor trebui însă să facă dovada plății abia în ianuarie, iar suma nu a fost încă virată în conturile clubului din Ștefan cel Mare, conform Gazetei Sporturilor.
Astfel, având în vedere antecedentele spaniolilor, fanii încă nu au încredere că banii chiar vor ajunge la club. La ședință a fost prezent și Pablo Cortacero dar și Alex Couto, cel care a fost demis recent din funcția de director general.
Fanii l-au așteptat pe Cortacero după ce s-a încheiat ședința și l-au huiduit la ieșirea din sediul clubului. ”Afară de la Dinamo, infractorilor!”, au scandat dinamoviștii.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20

Fanii, obligați să plătească 1,5 milioane de euro

Dacă banii chiar vor intra în conturile clubului, fanii dinamoviști vor fi obligați să cotizeze și ei pentru a-și păstra cele 20% din totalul acțiunilor. Drept urmare, DDB va trebui să investească în club minim 1,5 milioane de euro.

Cortacero susține că banii au fost blocați în Anglia

Chiar dacă jucătorii lui Dinamo nu și-au primit salariile de luni bune iar fanii au fost nevoiți să aducă ei fondurile necesare, Cortacero susține că el a virat banii, însă aceștia au fost blocați în Anglia.
„Din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de Agenția de Spălare a Banilor din Anglia. Acum ni s-a dat ok-ul.
Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro (n.r. 1,5 milioane joi şi 3,5 milioane vineri)ce vor ajunge sigur în ianuarie”, le-a spus Cortacero acționarilor, conform doardinamo.ro.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
26/09/2021 LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32