Federația Română de Fotbal a anunțat ca încă un arbitru a fost depistat cu COVID-19. Este vorba despre centralul din Craiova, George Găman, fratele fundașului Valerică Găman. Arbitrul oltean a condus la centru trei jocuri, de la reluarea campionatului. Este vorba despre partidele dintre Chindia și Viitorul, 2-1; Hermannstadt - Clinceni, 0-1; Viitorul - Dinamo, 1-0. Acesta a fost oprit de la delegări și a intrat în izolare pentru 14 zile. Vestea bună este că Găman nu are simptome.
Altfel, partida dintre Viitorul și Academica Clinceni NU se va mai disputa azi, deoarece 6 teste de la echipa lui Hagi au fost neconcludente. Găman a arbitrat de două ori Viitorul şi o dată Clinceni, de la reluarea fotbalului. Testul pozitiv al lui Găman poate reprezenta cauza pentru care partida de la Ovidiu a fost amânată.

Comunicatul emis de FRF

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
"Federația Română de Fotbal anunță că a fost depistat pozitiv cel de-al patrulea arbitru în urma testărilor efectuate în ultimele zile. Oficialul de joc în cauză a fost retras de la delegări și se află în izolare, la fel ca și colegii cu care a intrat recent în contact, aceștia urmând a fi retestați înainte de a-și putea relua activitatea", se arată în comunicatul FRF.
Lotul pentru finalul de sezon din Liga 1 și play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Încă de la începutul lunii iunie, aceștia au efecutat mai multe teste pentru virusul SARS-CoV-2. Costurile testelor sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20