Dinamo pare că stă pe un butoi cu pulbere încă din momentul în care Ionuț Negoiță a dat clubul pe mâna noii conduceri, Pablo Cortacero & Co. Nici înainte nu era o situație prea bună pentru dinamoviști, însă problemele financiare nu erau atât de accentuate. Jucătorii își depun rând pe rând memoriile și vor cu orice preț să scape de tratamentul pe care-l primesc în "Ștefan cel Mare".
"Câinii" s-au săturat de promisiunile noi conduceri a lui Dinamo și vor cu orice preț să plece la alte echipe, fapt pentru care au luat atitudine. Gazeta Sporturilor anunță că 14 jucători din lotul lui Dinamo au semnat deja precontracte și vor părăsi echipa aflată acum pe locul 11 în Liga 1. Mai mult, fotbaliștii lui Dinamo și-ar fi luat gândul de la salariile restate pe care le au de primit de la Pablo Cortacero, ei înțelegând că promisiunile nu vor fi îndeplinite.

Dinamo se dezintegrează! 14 jucători vor părăsi clubul

Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 12-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 2 ORE
Aceeași sursă precizează că dinamovișii vor ajunge să se descurce doar cu juniori, asta pentru că jucătorii mai experimentați vor fi plecat demult din "Ștefan cel Mare". Data de 3 ianuarie este termenul limită pe care fotbaliștii lui Dinamo i l-au impus lui Pablo Cortacero pentru plata salariilor. Dacă până atunci nu le vor fi virate măcar câteva dintre salariile restante, atunci vor pleca fără să se uite în urmă.
Mai mult, echipele care se bat pe locurile din play-off au simțit șansa pe care o au și vor să transfere de la Dinamo. Gazeta Sporturilor susține că FCSB îl are în vizor pe Aleix Garcia, mijlocașul venit la Dinamo tocmai din Premier League, de la Manchester City, dar care a dezamăgit profund: nu a înscris niciun gol și nu a oferit niciun assist în cele 7 meciuri jucate pentru alb-roșii. În timp ce Craiova se interesează de Deian Sorescu, Ante Puljic, Juan Camara și Andrei Radu, campioana CFR Cluj vrea să-l aducă în Gruia pe Paul Anton.
Romanian Liga I
Prima 'victimă' a lui Rednic la Dinamo! Cine este jucătorul dat afară după înfrângerea cu Gaz Metan
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a mai oficializat un transfer! Cine e atacantul care l-a convins pe Rednic în probe
ACUM 20 ORE