"Mi-a plăcut foarte mult Ovidiu Popescu, m-a impresionat, pentru că acoperă foarte bine când se pierde mingea, face foarte bine conexiunea între compartimente, coboară între fundașii centrali. E omul-cheie la mijlocul terenului. Viitorul și-a creat o singură șansă în repriza a doua. A fost un joc controlat, cu multe ocazii.
Mi-a plăcut mai mult Buș în tandem cu Dennis Man, cu Tănase și cu Coman. Petrea îmi place. De ce spun asta? Când îl vezi pe Florinel Coman că reacționează, coboară în defensivă, la fel și Dennis Man... E un plus și pentru națională. Într-adevăr, FCSB arată forță, relații de joc foarte bune", a declarat Ilie Dumitrescu la Digisport.

FCSB - VIITORUL 3-0. ECHIPA LUI TONI PETREA, ÎN MARE FORMĂ

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
FCSB s-a impus cu 3-0 în duelul cu Viitorul, în etapa a doua din Liga 1. Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Tănase, Mladen (autogol) și Vînă.
După un sezon dezamăgitor, FCSB pare că are muniție pentru a spera la unul dintre primele două locuri, dacă e să ne raportăm la primele două runde disputate din Liga 1.
Toni Petrea are respectul vestiarului, lucru de care nu se bucura predecesorul său, Bogdan Vintilă, dar lucrul cel mai important pentru fani e că fotbaliștii arată foarte bine din punct de vedere fizic. Mâna lui Tommy Neubert, preparatorul german adus cu mari sacrificii financare de conducere, se vede, iar premisele sunt favorabile.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11