Poli Iași se află într-o situație delicată. Formația moldoveană ocupă ultimul loc în Liga 1, iar doi jucători au solicitat rezilierea contractelor. Este vorba despre veteranii Cosmin Frăsinescu (36 de ani) și Marius Mihalache (36 de ani), care au fost acuzați de proprii fani că ar fi trucat meciuri.
Cei doi fotbaliști au fost extrem de dezamăgiți atât de acuzațiile din dreptul lor, cât și de faptul că oficialii clubului nu le-au luat apărarea.

Situație alarmantă la Poli Iași! Cosmin Frăsinescu vrea să se lase de fotbal, după ce a fost acuzat că a trucat meciuri

Romanian Liga I
FC U Craiova - Voluntari 0-2. Tamaş&Co, pe locul 3 în Liga 1
05/12/2021 LA 16:33
Emilian Hulubei, președintele AFAN (sindicatul fotbaliștilor), a dezvăluit că Frăsinescu se gândește acum să-și agațe ghetele în cui, din cauza scandalului de la Poli Iași:
"Sunt niște probleme interne acolo, pe care dacă ei nu le vor rezolva, atunci nu are cine. Este o problemă cu jucătorii care au fost discreditați, care au fost numiți blatiști de suporteri, e vorba de Frăsinescu și cu Mihalache, ceea ce nu este ok.
Îi cunosc foarte bine pe amândoi, sunt două caractere foarte frumoase și erau foarte supărați. Frăsinescu vrea să se lase de fotbal din cauza asta și s-a dus la club pentru a-și rezilia contractul cu ei. Nu știu cum se va rezolva situația.
Ei s-au simțit lezați, pentru că nu au fost apărați de către cei din club, astfel că au tras concluzia că nu mai sunt doriți", a declarat Emilian Hulubei, pentru Digisport.
Cosmin Frăsinescu a semnat cu Poli Iași în 2015, liber de contract, de la Universitatea Craiova. De-a lungul carierei, fundașul de 36 de ani a mai evoluat la Minaur Baia Mare, Gloria Bistrița, Forex Brașov și Gaz Metan. De asemenea, Frăsinescu a bifat și o experiență în străinătate, la Xazar Lankaran, în Azerbaidjan.
De cealaltă parte, Mihalache se află din 2013 la Poli Iași. Astra Ploiești și Bihor Oradea sunt celelalte două echipe din CV-ul fundașului.
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
04/12/2021 LA 15:59
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54