Mijlocașul ofensiv al lui FC Botoșani a oferit vestea printr-o postare pe rețelele de socializare, în care a explicat că problemele la inimă l-au forțat să ia această decizie radicală.
Jucătorul belgian a fost transferat de FC Botoșani de la Politehnica Iași în iarnă și a bifat 8 apariții pentru formația lui Marius Croitoru. Carlone a sosit în România vara trecută, după ce anterior mai evoluase la juniorii lui Genk (Belgia) și seniorii celor de la Den Bosch (Olanda), FC Eindhoven (Olanda) și Patro Eisden (Belgia).

Alessio Carlone, jucătorul lui FC Botoșani, s-a retras la numai 24 de ani

Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 3 ORE
"Pe 3 septembrie mi-a sunat telefonul. A fost un apel care mi-a schimbat radical viața. Cel mai mare coșmar a devenit realitate. Doctorul mi-a spus că am o afecțiune genetică la inimă numită ARVC și că trebuie să îmi închei cariera de fotbalist. Am avut multe provocări în viața mea, dar aceasta este cea mai mare.
Cariera mea de jucător s-a terminat și am avut un timp prea scurt, dar minunat. Fotbalul m-a făcut persoana matură care sunt acum. Mi-a arătat locuri frumoase din lume. Prin urmare, aș dori să mulțumesc tuturor celor care au făcut din cariera mea. În primul rând vreau să le mulțumesc medicilor pentru că au descoperit asta și pentru munca lor grozavă. Familiei, prietenilor și iubitei mele care mi-au oferit sprijin necondiționat. Colegilori mei (foști) de echipă, de la care am învățat multe. Prietenilor grozavi pe care i-am întâlnit.
Și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut. Vă mulțumesc tuturor pentru timpul minunat. În mod special doresc să le mulțumesc celor de la KRC Genk, FC Den Bosch, Patro Eisden Maasmechelen, FC Politehnica Iași și Fotbal Club Botoșani", a scris Alessio Carlone, pe contul de Facebook.
De-a lungul timpului, Alessio Carlone a adunat 8 selecții la naționalele U15, U16 și U17 ale Belgiei.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
ACUM 4 ORE