Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alex Ioniță revine la Astra Giurgiu! CFR Cluj a anunțat împrumutul atacantului

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/02/2020 la 22:42 GMT+2

Alexandru Ioniță (25 de ani) a fost împrumutat de CFR Cluj la Astra Giurgiu. Extrema dreaptă a evoluat în prima parte a sezonului la Universitatea Craiova, tot sub formă de împrumut.

ionita

Credit imagine: Eurosport

Ioniță se antrena deja cu Astra de luni, după ce a primit acordul din partea campioanei României. El se va afla la a doua experiență la clubul pregătit de Bogdan Andone, după cea din perioada 2014-2018.
Multă baftă, Alexandru Ioniţă!⁣ Cluburile CFR 1907 Cluj şi Astra Giurgiu au ajuns la un acord privind împrumutul fotbalistului Alexandru Ioniţă.⁣⁣ Ioniţă a sosit în Gruia în ianuarie 2018, chiar de la Astra Giurgiu şi a bifat 40 de partide în tricoul “alb-vişiniu”.⁣ Îi dorim multă baftă la noua sa echipă şi cât mai multe realizări!", este comunicatul lui CFR Cluj.
La începutul anului 2018, atacantul de 25 de ani a fost transferat de CFR Cluj, chiar de la Astra, el evoluând în 40 de partide la formația ardeleană, pentru care a înscris 3 goluri și a oferit 2 pase decisive. La începutul sezonului curent, Ioniță a fost împrumutat la Universitatea Craiova, unde a jucat în doar 11 partide.
În această iarnă s-a tot vorbit despre o potențială revenire a lui Ioniță la Rapid, formație pentru care atacantul a evoluat între 2012 și 2014. În cele din urmă, această opțiune nu s-a materializat, iar Ioniță va reveni la Astra, echipă cu care a câștigat un titlu, o Cupă și o Supercupă a României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo