Alex Mitriță a fost impresionat la partida câștigată de Universitatea Craiova cu Dinamo, scor 4-1, de puștiul de 19 ani, Valentin Mihăilă. Acesta a marcat ultimul gol al meciului în minutul 86 după o fază personală superbă. Mitriță și-a lăudat fostul coleg după partidă.
"Este un jucător foarte bun. De aceea am și plecat eu de la echipă, nu mai aveam loc de Mihăilă. Sunt foarte bucuros că a marcat. Cred că are un viitor strălucit dacă va continua pe acest drum" a spus Alex Mitriță.
La rândul său, Mihăilă a vorbit după partidă despre fostul său coleg de la Craiova: "Am vorbit mult cu Mitriță, m-a învățat unele lucruri despre cum ar trebui să-mi fac acțiunile. Am știut să accelerez când trebuia la faza golului. Mă așteptam să batem, eram extrem de motivați înainte de meciul ăsta, ne-am antrenat foarte bine. Ne dorim mult să aducem un trofeu la Craiova" a spus și Mihăilă.
Fotbal
Marius Șumudică a transferat în Arabia Saudită 2 români doriți la CFR Cluj și Universitatea Craiova
10/07/2022 LA 18:33

Mitriță le poartă noroc

Alex Mitriță s-a întors în România după ce sezonul dintre Major League Soccer s-a încheiat pentru echipa sa, New York City FC. Mitriță a mers pe stadion la două partide ale Universității Craiova iar ambele au fost câștigate!
Am fost cu CFR Cluj, au câștigat. Acum, cu Dinamo, din nou. Mă bucur foarte mult pentru această victorie. Aș veni la fiecare meci, dar din păcate nu se poate. Programul meu nu-mi permite. Toată echipa a jucat bine, Ivan, Bărbuț. Toți au fost foarte buni astăzi (luni seară) - Alex Mitriță
Fotbal
Bicfalvi a înscris în campionatul Rusiei, în remiza cu TSKA Moscova! Mihăilă, doar rezervă în Italia
03/04/2022 LA 16:29
International friendlies
"Tricolorii" au exersat loviturile libere înainte de amicalul cu Grecia! Cine s-a remarcat
24/03/2022 LA 11:35