Alex Pașcanu a avut evoluții bune la FC Voluntari, dar nu l-a convins pe Dan Petrescu. Fundașul adus de la Leicester cu 600 de mii de euro a fost, pentru a doua oară în 2020, împrumutat. Pașcanu va juca în sezonul viitorul pentru Ponferradina. Echipa care a terminat ultimul sezon din Segunda Division pe locul 18 din 22 și s-a salvat greu de retrogradarea în liga a treia. Pelonferradina are căpitan brazilian, atacantul Yuri, antrenorul este un fost atacant de la Athletic Bilbao, Bolo, iar poarta este asigurată de fratele goalkeeperului de la Tottenham, Gazzaniga.

Pașcanu este căpitanul naționalei de tineret

Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 16 ORE
Pașcanu a fost unul dintre jucătorii de bază ai campaniei de la Europeanul de tineret din 2019 și este în continuare un om foarte important pentru naționala antrenată acum de Adrian Mutu. Pașcanu a fost convocat și pentru dubla cu Malta și Finlanda din preliminariile pentru Euro u21 din 2021. Naționala României este la mijlocul campaniei de calificare și după 5 meciuri cu Mirel Rădoi pe bancă are 5 puncte de recuperat în fața Danemarcei. Vestea bună este că se poate obține calificare și de pe locul doi. Cele mai bune 5 ecchipe clasate pe poziția secundă în cele 9 grupe preliminare vor merge la turneul final de anul viitor, care se va desfășura în Slovenia și Ungaria. România este pe locul 2, momentan, în ierarhia echipelor clasate pe poziția secundă.
https://i.eurosport.com/2019/11/13/2716081.jpg

Meciurile rămase din campania de calificarea Euro u21

  • 4 septembrie: Finlanda - România
  • 8 septembrie: Malta - România
  • 9 octombrie: Ucraina - România
  • 13 octombrie: România - Malta
  • 17 noiembrie: România - Danemarca

Lotul României U21 pentru meciurile cu Finlanda și Malta, din preliminariile EURO 2021

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Politehnica Iași), Horațiu Moldovan (UTA Arad)
Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Andrei Rațiu (ADO Den Haag), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt)
Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa), Carlo Casap (FC Viitorul), Cătălin Itu (CFR Cluj), Olimpiu Moruțan (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (FCSB), Dennis Man (FCSB), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj)
Atacanți: George Cîmpanu (FC Botoșani), George Ganea (FC Viitorul)
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM O ZI
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
IERI LA 16:47