Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Răuță, ultimul jucător convins să rămână la Dinamo

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/01/2021 la 19:54 GMT+2

Dinamo a primit o veste bună în această seară. Alexandru Răuță (28 de ani), mijlocașul ajuns în "Ștefan cel Mare" în vara anului 2019, a acceptat reducerea salariului și a decis să continue la formația "alb-roșie" încă un an.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Problemele financiare din "Ștefan cel Mare" nu sperie pe toată lumea. Alexandru Răuță este ultimul jucător inclus pe lista celor care au acceptat diminuarea salariului și au hotărât să continue la Dinamo.
Fanii lui Dinamo au anunțat că Răuță și-a prelungit contractul pe încă un an:
"Alexandru Răuță a dovedit în ultima vreme că este un jucător pe care ne putem baza. Muncitor și determinat. Genul de jucător de care poate trece adversarul, dar nu și mingea. Uneori și invers.
DDB s-a înțeles cu el. Pentru că știe prin ce greutăți trece clubul, a renunțat la o parte din banii din urmă, a acceptat să își micșoreze salariul până în iunie și să prelungească angajamentul pentru încă un an. Efortul suporterilor de a cumpăra bilete este răsplătit în fiecare zi cu vești bune", este comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo.

Alexandru Răuță, ultimul jucător convins să rămână la Dinamo

Ante Puljic, Deian Sorescu, Magaye Gueye, Janusz Gol, Vlad Achim și Diego Fabbrini se numără printre ceilalți jucători convinși de suporterii-acționari ai lui Dinamo să continue în "Ștefan cel Mare", în ciuda problemelor financiare.
Fabbrini, un jucător extrem de apreciat de fanii dinamoviști, chiar a postat un mesaj pe contul de Twitter, în care a anunțat că va continua în "Ștefan cel Mare" până în 2023:
"Împreună până în 2023!", a scris Fabbrini.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo