Problemele financiare din "Ștefan cel Mare" nu sperie pe toată lumea. Alexandru Răuță este ultimul jucător inclus pe lista celor care au acceptat diminuarea salariului și au hotărât să continue la Dinamo.
Fanii lui Dinamo au anunțat că Răuță și-a prelungit contractul pe încă un an:
"Alexandru Răuță a dovedit în ultima vreme că este un jucător pe care ne putem baza. Muncitor și determinat. Genul de jucător de care poate trece adversarul, dar nu și mingea. Uneori și invers.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52
DDB s-a înțeles cu el. Pentru că știe prin ce greutăți trece clubul, a renunțat la o parte din banii din urmă, a acceptat să își micșoreze salariul până în iunie și să prelungească angajamentul pentru încă un an. Efortul suporterilor de a cumpăra bilete este răsplătit în fiecare zi cu vești bune", este comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo.

Alexandru Răuță, ultimul jucător convins să rămână la Dinamo

Ante Puljic, Deian Sorescu, Magaye Gueye, Janusz Gol, Vlad Achim și Diego Fabbrini se numără printre ceilalți jucători convinși de suporterii-acționari ai lui Dinamo să continue în "Ștefan cel Mare", în ciuda problemelor financiare.
Fabbrini, un jucător extrem de apreciat de fanii dinamoviști, chiar a postat un mesaj pe contul de Twitter, în care a anunțat că va continua în "Ștefan cel Mare" până în 2023:
"Împreună până în 2023!", a scris Fabbrini.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10