Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alibec pleacă de la Astra! Giurgiuvenii au acceptat ultima ofertă primită. Unde va juca

Cosmin Cioboata

Actualizat 30/09/2020 la 15:34 GMT+3

Denis Alibec va pleca în cele din urmă de la Astra Giurgiu în perioada curentă de mercato. Atacantul de 29 de ani va ajunge la Al-Qadisiyah, formația nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

Denis Alibec, fostul jucător de la Astra Giurgiu

Credit imagine: Eurosport

Plecarea lui Denis Alibec a fost unul dintre cele mai discutate subiecte ale verii, în fotbalul românesc. Astăzi, Dani Coman a anunțat că "telenovela" a ajuns la bun sfârșit.
Președintele Astrei a confirmat că Alibec va ajunge la Al-Qadisiyah, după ce oficialii giurgiuveni și board-ul saudiților au ajuns la un numitor comun din perspectiva sumei de transfer.
"Da, este adevărat, Denis va merge acolo!", a anunțat astăzi Dani Coman, pentru Digisport.

Alibec pleacă de la Astra! Atacantul va ajunge în Arabia Saudită

Dani Coman a dezvăluit încă de ieri interesul unui club din zona Golfului, apoi a spus că oferta primită este "cu mult sub un milion de euro". Între timp, oficialii formației saudite au făcut o ofertă mai bună, care i-a convins pe cei de la Astra.
"Am primit o ofertă din Arabia Saudită pentru Denis Alibec. Azi le-am răspuns și așteptăm o reacție de la ei. Oferta lor este cu mult sub un milion de euro. Noi le-am spus ce pretenții avem și așteptăm acum să vedem ce zic ei.", a spus ieri Dani Coman, pentru Digisport.
Samsunspor, Gaziantep și Ferencvaros sunt ultimele trei echipe despre care s-a scris că l-ar putea transfera pe Alibec în această vară. În cele din urmă, negocierile nu s-au fructificat, iar atacantul de 29 de ani părea că va rămâne încă un sezon în Liga 1.
Salvarea a venit însă din zona Golfului, unde mulți jucători români au plecat de-a lungul timpului. La Al-Qadisiyah, Alibec ar urma să câștige aproximativ 1,2 milioane de euro pe sezon.
Al-Qadisiyah a promovat în prima ligă din Arabia Saudită, după ce a încheiat pe locul 2 în sezonul recent încheiat din eșalonul secund.
De-a lungul carierei, Alibec a mai jucat pentru FCSB, Farul Constanța, Inter, Mechelen, Viitorul și Bologna. Atacantul de 29 de ani a înscris 62 de goluri și a oferit 40 de assist-uri pentru Astra, în 144 de apariții.
Alibec are o cotă de piață de 1,9 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo