Într-un interviu acordat GSP, Alibec a vorbit și despre convocarea la națională: ”Mi-am revenit aproape complet. Sunt bucuros că m-a convocat, mi-a răsplătit munca pe care am făcut-o până acum. Nu mai vorbisem cu mister, doar cu managerul de la lot. Auzisem că sunt monitorizat, că ar trebui ca eu și Budescu să fim la lot”
Alibec consider că meciul cu Suedia este unul esențial: ” Jucăm acasă cu Suedia, trebuie să ne facem jocul. Iar cu Spania vom vedea. Ei vor fi deja calificați, așa că putem scoate un rezultat bun. Trebuie să câștigăm cu Suedia sub orice formă!”
În ceea ce privește o posibilă plecare de la Astra, Alibec consideră că deocamdată este mai bine să rămână la Giurgiu: ”E devreme să mă gândesc acum la o plecare de la Astra. Doar ce am revenit de la o accidentare. Vom vedea ce va fi în viitor”.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Atacantul Astrei a vorbit și despre zvonurile privind o posibilă plecare a lui Florinel Coman la Manchester City: ”Cred că e prea mult deocamdată. Mai are de demonstrate la FCSB. Calități are, e clar că poate ajunge foarte sus”.
Întrebat dacă este bucuros că a plecat de la FCSB, Alibec a răspuns: ”Mi-a plăcut și perioada FCSB, dar a venit un moment în care nu m-am mai înțeles cu nimeni de acolo. Era normal să plec, nu puteam să mă antrenez singur”.
Alibec a vorbit și despre plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB: ”Probabil i-a făcut MM jocul. Probabil că se va întoarce MM, eu așa am înțeles. Nu știu de ce ar trebui să fie dat afară un președinte care are rezultate. Dar așa se face la noi!”.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36