Fotbal
Romanian Liga I

Alibec, despre posibilitatea ca Astra să-i micșoreze salariul: "N-aș semna! N-am mai trăit așa ceva"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

alibec

Credit imagine: Eurosport

DeCosmin Cioboata
26/03/2020 la 18:43

Denis Alibec a vorbit despre posibilitatea ca oficialii Astrei Giurgiu să recurgă la aceeași măsură luată și de FCSB: micșorarea salariilor.

Alibec a dezvăluit că ar prefera să nu semneze reducerea salariilor, dar în același timp înțelege și dificultatea prin care trec cluburile în această perioadă, din punct de vedere financiar.

În prezent, atacantul Astrei se află în auto-izolare la domiciliu, la fel ca toți coechiperii săi, respectând programul de antrenament special.

Romanian Liga I

Reacția lui Dan Petrescu după Astra - CFR 2-2. A pus din nou "tunurile" pe arbitri

05/07/2020 LA 20:26

"Oricum nu prea ne primeam banii, acum ni-l mai taie și la jumătate. Le dau dreptate și conducătorilor dar nu este vina noastră. Dacă era după noi, jucam. Chiar nu știu ce să zic. Nu ne-a sunat nimeni deocamdată, eu sincer nu cred că aș semna.

Le dau dreptate și lor. Dacă așa se va decide, nu avem ce să facem. Trebuie să acceptăm acest lucru. Majoritatea stăm în casă, ne trimite Vasile Maftei un program de antrenament și trebuie să-l respectăm.", a spus Alibec, pentru DigiSport.

Alibec: "N-am mai trăit așa ceva"

Recent, oficialii FRF și LPF au decis ca sezonul curent al Ligii 1 să se reia la data de 16 mai. Totuși, Alibec este sceptic în ceea ce privește reluarea campionatului din luna mai.

"Din păcate, la noi cred că acum este virusul în floare, sunt din ce în ce mai multe cazuri și cred că se va amâna foarte mult campionatul acesta. Chiar nu am idee, n-am mai trecut prin lucruri de genul și nu știu ce răspuns să dau." a mai spus atacantul Astrei.

FCSB, salarii reduse pe perioada crizei

FCSB ia măsuri din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Cum clubul nu are venituri în acest moment în care nu au loc partide, clubul a decis să reducă salariile jucătorilor. Florin Tănase, Florinel Coman, Ionuț Vînă, Vali Crețu și Ovidiu Popescu au acceptat solicitarea și vor semna astăzi pentru reducerea salariilor pe următoarea perioadă.

Vor urma și alți jucători să discute cu conducerea clubului, însă aceasta le-a transmis și un avertisment: dacă nu acceptă de bunăvoie să își reducă salariul la jumătate, acesta va fi redus cu 60% unilateral sau chiar vor intra în șomaj tehnic.

Cu toate acestea, o astfel de practică nu are temei legal în Liga 1, iar cei de la FCSB au solicitat către FRF și LPF să fie implementată.

Reducerea salariilor este o practică deja obișnuită în Bundesliga pe perioada în care fotbalul este stopat de pandemia de COVID-19. Jucătorii unui club au decis chiar să renunțe în totalitate la salarii în perioada următoare.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

CFR e K.O.! După eșecul contra Craiovei, doar egal cu Astra, după ce a condus cu 2-0

05/07/2020 LA 19:49
Romanian Liga I

Reacția lui Bogdan Vintilă după înfrângerea FCSB-ului în fața Astrei: "Nu avem personalitate"

29/06/2020 LA 20:28
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga IFC Astra
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol