Alibec a dezvăluit că ar prefera să nu semneze reducerea salariilor, dar în același timp înțelege și dificultatea prin care trec cluburile în această perioadă, din punct de vedere financiar.
În prezent, atacantul Astrei se află în auto-izolare la domiciliu, la fel ca toți coechiperii săi, respectând programul de antrenament special.
"Oricum nu prea ne primeam banii, acum ni-l mai taie și la jumătate. Le dau dreptate și conducătorilor dar nu este vina noastră. Dacă era după noi, jucam. Chiar nu știu ce să zic. Nu ne-a sunat nimeni deocamdată, eu sincer nu cred că aș semna.
Romanian Liga I
Răsturnare de situație! Astra speră să profite de problemele de la UTA și să rămână în Liga 1
23/05/2021 LA 03:20
Le dau dreptate și lor. Dacă așa se va decide, nu avem ce să facem. Trebuie să acceptăm acest lucru. Majoritatea stăm în casă, ne trimite Vasile Maftei un program de antrenament și trebuie să-l respectăm.", a spus Alibec, pentru DigiSport.

Alibec: "N-am mai trăit așa ceva"

Recent, oficialii FRF și LPF au decis ca sezonul curent al Ligii 1 să se reia la data de 16 mai. Totuși, Alibec este sceptic în ceea ce privește reluarea campionatului din luna mai.
"Din păcate, la noi cred că acum este virusul în floare, sunt din ce în ce mai multe cazuri și cred că se va amâna foarte mult campionatul acesta. Chiar nu am idee, n-am mai trecut prin lucruri de genul și nu știu ce răspuns să dau." a mai spus atacantul Astrei.

FCSB, salarii reduse pe perioada crizei

FCSB ia măsuri din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Cum clubul nu are venituri în acest moment în care nu au loc partide, clubul a decis să reducă salariile jucătorilor. Florin Tănase, Florinel Coman, Ionuț Vînă, Vali Crețu și Ovidiu Popescu au acceptat solicitarea și vor semna astăzi pentru reducerea salariilor pe următoarea perioadă.
Vor urma și alți jucători să discute cu conducerea clubului, însă aceasta le-a transmis și un avertisment: dacă nu acceptă de bunăvoie să își reducă salariul la jumătate, acesta va fi redus cu 60% unilateral sau chiar vor intra în șomaj tehnic.
Cu toate acestea, o astfel de practică nu are temei legal în Liga 1, iar cei de la FCSB au solicitat către FRF și LPF să fie implementată.
Reducerea salariilor este o practică deja obișnuită în Bundesliga pe perioada în care fotbalul este stopat de pandemia de COVID-19. Jucătorii unui club au decis chiar să renunțe în totalitate la salarii în perioada următoare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
U Craiova 1948 chiar se transformă într-o forță! Alte două transferuri de marcă pregătite de olteni
20/05/2021 LA 06:10
Romanian Liga I
Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor
09/05/2021 LA 18:19