Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alibec, în negocieri avansate pentru un transfer la Ferencvaros, campioana Ungariei

Cosmin Cioboata

Publicat 21/09/2020 la 23:44 GMT+3

Denis Alibec se află în discuții avansate cu Ferencvaros, campioana Ungariei.

Denis Alibec, fostul jucător de la Astra Giurgiu

Credit imagine: Eurosport

Atacantul Astrei Giurgiu a ratat transferul în Turcia, la Gaziantep - formația pregătită de Marius Șumudică -, iar acum se află aproape de o altă aventură promițătoare.
Potrivit Look Sport, negocierile sunt avansate, iar Denis Alibec ar fi tentat să accepte oferta celor de la Ferencvaros.
Alibec își dorește enorm să joace în UEFA Champions League, iar Ferencvaros i-ar putea oferi această șansă. Campioana ultimelor două sezoane din Ungaria luptă în preliminariile competiției intercontinentale cu Molde, în turul 3.

Alibec, în negocieri avansate pentru un transfer la Ferencvaros, campioana Ungariei

Pe drumul către turul 3 din Champions League, formația din Ungaria a trecut de Dinamo Zagreb, echipa care a eliminat-o din competiție pe CFR Cluj, la loviturile de departajare.
Revenit la Giurgiu în 2018, după o aventură de un an și jumătate la FCSB, Alibec se află la a doua perioadă în care joacă pentru Astra, după cea dintre 2014 și 2017. De-a lungul carierei, Alibec a mai jucat pentru FCSB, Farul Constanța, Inter, Mechelen, Viitorul și Bologna. Atacantul de 29 de ani a înscris 62 de goluri și a oferit 40 de assist-uri pentru Astra, în 144 de apariții.
Alibec are o cotă de piață de 1,9 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo