Damak, formația de pe ultimul loc din campionatul din Arabia Saudită, vrea să își întărească ofensiva în speranța că va evita retrogradarea.
Oficialii clubului l-au urmărit pe Alibec, despre care au avut recomandări bune și în această iarnă au decis să facă o ofertă consistentă pentru Astra. Judecând după situația financiară a clubului din Giurgiu, e greu de crezut că această ofertă va fi refuzată, astfel că e foarte probabil ca Alibec să nu mai fie în lotul lui Bogdan Andone în momentul în care campionatul se reia.
"Damak este în negocieri cu Astra pentru transferul vârfului de 29 de ani, Denis Alibec. Clubul saudit e gata să ofere două milioane de euro în schimbul atacantului", notează presa arabă.
Romanian Liga I
Răsturnare de situație! Astra speră să profite de problemele de la UTA și să rămână în Liga 1
23/05/2021 LA 03:20
Damak are în lot 5 atacanți, însă dintre aceștia doar Mazen Abu Shararah a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor în acest sezon. În 14 etape, echipa a marcat doar 11 goluri, având de departe cel mai slab atac din Arabia Saudită. Totuși, distanța față de primul loc care se salvează de la retrogradare e de doar 6 puncte, astfel că oficialii speră ca venirea lui Alibec să fie cartea câștigătoare.
9 goluri în 15 partide a reușit Alibec pentru Astra în acest sezon. Formația lui Bogdan Andone este pe locul secund în clasamentul Ligii 1, cu un punct peste FCSB și la 4 lungimi distanță de campioana CFR.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
U Craiova 1948 chiar se transformă într-o forță! Alte două transferuri de marcă pregătite de olteni
20/05/2021 LA 06:10
Romanian Liga I
Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor
09/05/2021 LA 18:19