Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alibec, tot mai aproape să plece de la Astra! Oferta impresionantă primită de atacant

Cosmin Cioboata

Actualizat 11/02/2020 la 10:48 GMT+2

Denis Alibec are șanse foarte mari să se despartă de Astra Giurgiu în vară. Legia Varșovia este destinația potențială a atacantului român, susține DigiSport.

alibec

Credit imagine: Eurosport

Denis Alibec a avut un sezon promițător în tricoul Astrei, fiind al treilea marcator din Liga 1, după Florinel Coman și Gabi Iancu. Evoluțiile jucătorului de 29 de ani i-au impresionat pe oficialii celor de la Legia, care nu se află la prima tentativă de a-l transfera pe Alibec. După două încercări ratate, polonezii pregătesc acum o ofertă de nerefuzat pentru vara viitoare: o sumă de transfer de 3 milioane de euro și un salariu de 400.000 de euro pe sezon.
Ultima ofertă a celor de la Legia a fost de 30.000 de euro pe lună, sumă care nu l-a convins pe Alibec să plece la vicecampioana Poloniei. De această dată, se pare că oficialii Legiei nu vor să-l mai piardă pe Alibec, mai ales că au gânduri mari pentru sezonul viitor. Polonezii vor să facă performanță în cupele europene, iar pentru asta au decis că au nevoie de un atacant de valoarea lui Denis Alibec.
Denis Alibec

Alibec a preferat-o pe FCSB în locul Legiei

Prima oară când cei de la Legia s-au interesat de Alibec a fost în urmă cu 3 ani, în prima perioadă petrecută de internaționalul român la Astra. La acea vreme, Alibec și oficialii giurgiuvenilor au ajuns la concluzia că oferta celor de la FCSB (2 milioane de euro) era mult mai tentantă, așa că atacantul a refuzat-o pe Legia. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar oamenii din conducerea Legiei sunt dispuși chiar să mai adauge câteva sute de mii de euro în contractul lui Alibec.
Revenit la Giurgiu în 2018, după o aventură de un an și jumătate la FCSB, Alibec se află la a doua perioadă în care joacă pentru Astra, după cea dintre 2014 și 2017. Per total, în tricoul formației lui Bogdan Andone, atacantul a reușit să înscrie 57 de goluri și să ofere 37 de pase decisive, în 132 de apariții. De-a lungul carierei, Alibec a mai jucat pentru FCSB, Farul Constanța, Inter, Mechelen, Viitorul și Bologna.
Alibec are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo