Noul stadion Arcul de Triumf va fi inaugurat abia în primăvara lui 2021, deși planurile inițiale arătau obiectivul ca fiind finalul acestui an.
„E un stadion care arată exact așa cum și-au imaginat toate generațiile de rugbyști care voiau să joace aici, dar și cum și-au imaginat cei care au jucat înainte aici. Avem 103 ani de existență, e multă istorie pe acest pământ pe care călcăm acum", a declarat Petrache pentru Gazeta Sporturilor.
„Ne-am fi dorit să deschidem acest stadion pe 1 noiembrie, împotriva Belgiei, să jucăm restanța din Campionatul European, iar pe 7 noiembrie să jucăm împotriva Rusiei. Nu putem face asta, pentru că meciurile au fost anulate. Federația Europeană ne-a trimis hârtie din cauza problemelor cu pandemia", a adăugat el.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
ACUM 21 ORE
Stadionul este aproape gata: gazonul a fost montat, tribunele sunt și ele finalizate, singurul lucru care mai lipsește este reprezentat de amenajările din interior și exterior.

FCSB și Dinamo, interzise pe Arena Arcul de Triumf

„Va fi greu să împărțim acest stadion. Îmi pare bine că sunt mulți care își manifestă interesul să joace aici. Noi l-am făcut special pentru a-l împărți și cu alte federații. Dar va fi destul de greu. Pentru că atunci când gazonul e foarte utilizat, se ajunge la situația să fim nemulțumiți. Și avem cazuri concrete. Trebuie să fim atenți cu suprafața de joc. Noi am avut mereu o peluză frumoasă, l-am păstrat mereu bine", a afirmat Petrache.
"Avem un calendar foarte mare. Din 365 de zile, 85% sunt ocupate. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor", a precizat el.

Complexul Arcul de Triumf

  • spații urbane exterioare, parcare subterană
  • centru pentru recuperarea sportivilor cu cameră hiperbară pentru terapie oxigen
  • aparatură medicală specifică de recuperare - piscină, saună, sală de conferințe și zonă VIP
  • costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Super-derby pe piaţa transferurilor pentru semnătura lui Octavian Popescu
13/05/2022 LA 06:16