Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost obligat să stea în carantină după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, ratând meciul pentru titlu cu Craiova. Prin urmare, el nu a putut sărbători alături de jucători câștigarea titlului în Liga 1. Chiar și așa, trofeul a ajuns până la urmă la tehnicianul ardelenilor. El a mărturisit că a dormit cu trofeul în prima seară.
Petrescu a vorbit pentru prima dată despre perioada de carantină şi despre regulile pe care a trebuit să le respecte: "Nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Nu mă prindeam că am dacă nu îmi făceam analize, nu am avut nimic niciodată. Am stat o săptămână în spital, aş vrea să le mulţumesc celor de acolo, m-au tratat extraordinar. Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna", a mărturisit el într-un interviu pentru sport.ro.
"Am dormit cu treofeul. Mie îmi place să dorm cu trofee. Eu mi l-am pus singur, cu medalie, cu tot, aici. Mie îmi place în primele seri să îl am lângă mine", a mai spus Petrescu. Antrenorul CFR-ului a vorbit și despre schimbările implementate din sezonul viitor în Liga 1. El a avut și o rugăminte pentru oficialii din fotbalul românesc: "Eu aș fi preferat 18 echipe și fără play-off și play-out. Și dacă, doamne ferește, se mai face play-off și play-out, lăsați-ne punctele, vă rog frumos! Lăsați-ne punctele! Și mai am o rugăminte: să vină VAR în România, că în toate țările e VAR. Dacă noi aveam VAR, nu mai stăteam la ultimul meci să jucăm. Eram demult campioni", a concluzionat Petrescu pentru aceeași sursă.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Dan Petrescu rămâne pentru moment la CFR Cluj

Întrebat dacă va rămâne la CFR Cluj, Dan Petrescu a oferit un răspuns evaziv: "Toată lumes știe că mai am doi ani de contract. E posibil orice în fotbal, mai ales la CFR Cluj. Presiunea de aici e mult mai mare decât la Real Madrid și Barcelona. Într-un singur an nu am pierdut decât un singur meci și a fost o dramă națională. La Barcelona și Real se mai poate pierde un meci, dar la CFR e foarte greu. Orice antrenor va veni aici va simți această presiune. Să reziști 3 ani și să iei 3 campionate nu e ușor și mă bucur că am reușit acest lucru. Știe toată lumea că am vrut să antrenez naționala, Chelsea și Steaua. Până acum nu am ajuns nici la națională, nici la Chelsea, nici la Steaua. E posibil orice la CFR, țineți minte după meciul cu Craiova câte speculații s-au făcut. Eu vreau să duc contractul la final, dar asta nu depinde numai de mine", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj pentru sport.ro.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11