Secretarul general al LPF, Iustin Ștefan, invitat în cadrul unei emisiuni la Digisport, a declarat că cel puțin pentru moment nu se ia în calcul ca Dinamo să piardă meciul la ”masa verde”.
Situația de la Dinamo este una cât se poate de gravă. Din cauza noilor cazuri de coronavirus, jucătorii vor trebui să intre din nou în carantină și să efectueze noi teste.

Nici ”Smurd”-ul nu mai are ce face

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
Situația ingrată în care se găsește clubul în acest moment, ar putea deveni și mai dezastruoasă. Noul antrenor al echipei, Gheorghe Mulțescu a declarat cu puțin timp în urmă că se gândește serios să renunțe la echipă.
”Nu știu dacă voi rezista din punct de vedere psihic. Am venit la Dinamo să salvez ceea ce mai era de salvat, dar acum, după ce am pierdut 6 jucători importanți, mă gândesc să renunț. Mă voi gândi și voi lua o decizie până mâine seară”, a spus Mulțescu la Digisport.
Cei șase jucători confirmați pozitiv cu coronavirus astăzi sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Stefan Fară, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr.
Anterior, Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 cu caz confirmat de coronavirus. Magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19 tot înaintea meciului Chindia Târgoviște.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36