Prezența la Jocurile Olimpice nu reprezintă doar o mândrie uriașă pentru jucătorii români, ci ar putea fi o rampă de lansare pentru aceștia, în cazul unor evoluții apreciabile.
Cu siguranță scouterii cluburilor din campionatele puternice vor urmări atent ceea ce se întâmplă în turneul olimpic de fotbal, astfel că fotbaliștii lui Rădoi ar putea primi oferte de la echipe importante după terminarea competiției.
  • Joi este a doua zi de concursuri la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar programul va fi unul extrem de interesant: Honduras - România şi Brazilia - Germania sunt capetele de afiş, în competiţia de fotbal. Programul poate fi văzut aici.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Andrei Ciobanu, pe lista lui Betis

Este și cazul lui Andrei Ciobanu, care este monitorizat atent de Real Betis. Informația a fost oferită de jurnaliștii francezi de la sofoot.com, care l-au inclus pe mijlocașul Farului printre jucătorii care trebuie urmăriți atent la Jocurile Olimpice.
"Andrei Ciobanu va juca rolul de coordonator în absența unei bune părți a tinerilor ofensivi care au calificat România la EURO U21 din Italia. Va trebui să-i înlocuiască pe Ianis Hagi, Dennis Man, George Pușcaș, Alexandru Cicâldău, toți blocați de cluburi. Ciobanu deja a impresionat la EURO 2021 din luna martie, folosindu-și talentatul picior drept, întrebați Olanda (n.r. referire la golul marcat împotriva Olandei).
Cu cartea sa de vizită, jucătorul de la Farul, unde e antrenat de Gheorghe Hagi, ar putea să fie exportat foarte curând în Spania, unde Betis îl cere de luni bune. Dar, mai întâi, există sferturi de finală de atins sau o medalie de câștigat la Tokyo", notează sursa citată.
Andrei Ciobanu este un produs 100% al Academiei Hagi, iar din 2016 a evoluat neîntrerupt la Viitorul (actuala Farul), câștigând un titlu de campion (2017) și o Cupă a României (2019). Ajuns la 23 de ani, Ciobanu este evaluat la 1,5 milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Andrei Ciobanu va fi, în mod normal, titular în primul meci al României la Jocurile Olimpice. Selecțioanata condusă de Mirel Rădoi va debuta mâine în turnel olimpic, contra Hondurasului, meci care va fi în direct pe Eurosport 2 de la ora 14:00.
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11