Articol scris de Romeo Ene
Andrei Cristea a fost instalat la începutul lunii februarie, după ce conducerea a decis să-l înlocuiască pe Daniel Pancu.
Anton Heleşteanu, directorul de scouting al clubului, a fost demis și el ca urmare a transferurilor făcute care s-au dovedit ineficiente pentru ieşeni. Preşedintele Ciprian Paraschiv a fost sancţionat financiar de către club.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Sunt în drum spre București pentru întâlnirea de mâine a cluburilor din Liga 1. Îmi voi prezenta punctul de vedere după ce voi discuta cu cei care au luat deciziile fără să fiu consultat. Acum pot să spun doar atât: Andrei nu merita să fie tratat atât de urât", a declarat Ciprian Paraschiv, potrivit Gazetei Sporturilor.
Decizia a fost luată de Consiliul Director al Politehnicii Iaşi, împreună cu primarul Mihai Chirica, care s-a reunit astăzi la Primăria Iaşi pentru a lua decizii majore în viaţa clubului din Copou.

Andrei Cristea revine pe gazon

Fostul golgheter al lui Dinamo din sezonul 2009-2010 va fi nevoit să renunţe, pentru scurt timp, la cariera de antrenor şi să revină pe teren, acolo unde a înscris 7 goluri în acest sezon, fiind cel mai bun marcator al ieşenilor.
Momentan, Marian Rada va fi cel care se va ocupa de pregătirea echipei. Fostul rapidist a venit încă de zilele trecute pentru a-i lua locul lui Mugur Cornăţeanu, antrenorul principal din acte, asta deoarece Andrei Cristea nu deţinea licenţa A.
Cu Cristea pe bancă, Poli Iaşi a remizat o dată şi a pierdut 2 partide, 3-3 cu Sepsi, 2-3 cu Astra şi 0-2 cu Voluntari. Ieşenii au fost eliminaţi şi din Cupa României de o formaţie din B, Petrolul, scor 3-0. Poli se află pe ultimul loc, cu 16 puncte acumulate în 24 de partide.
5-2 împotriva FCSB-ului este ultima victorie a echipei din Copou, în campionat.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11