Andrei Ivan este dezamăgirea anului 2020 la Universitatea Craiova. Revenit în Bănie pentru a-și relansa cariera, după ce nu a reușit să se impună la Krasnodar și Rapid Viena, vârful de 23 de ani a devenit rezervă de lux. În cei doi ani de când s-a întors la prima iubire, atacantul a marcat doar 3 goluri. În actuala stagiune, a prins tot mai rar primul "11", fie că antrenor a fost Bergodi sau Papură. Lucru de înțeles, în contextul în care Ivan a reușit să marcheze un singur gol în acest sezon.

Craiova speră că împrumutul lui Andrei Ivan îi poate salva acestuia cariera

Romanian Liga I
CS U Craiova – FC Viitorul 1-1. Oltenii pierd șansa de a egala CFR Cluj în clasamentul Ligii 1
ACUM 9 ORE

Conducerea Craiovei a înțeles că vârful nu mai poate fi o soluție pentru actuala stagiune, în care trupa din Bănie are planuri mari, visând la titlu. Astfel, potrivit ProSport, oficialii Craioveni și-au dat acordul pentru un împrumut la FC Argeș.

Formația din Trivale l-a numit pe Jean Vlădoiu președinte, iar acesta are planuri mari. Deja s-a înțeles cu Mihai Ianovschi pentru banca tehnică, dar a înțeles că e nevoie de întăriri și la nivelul lotului. Din acest punct de vedere, Andrei Ivan pare soluția ideală, iar conducerea Craiovei a acceptat imediat împrumutul, în speranța că atacantul poate să își relanseze cariera și să devină o variantă pentru olteni, din nou, din vară.

Singurul impediment e legat de faptul că Andrei Ivan ar prefera o aventură departe de România, însă în acest moment nu există vreun interes din afara granițelor pentru el. În acest context, atacantul ar trebui să accepte oferta de la FC Argeș, unde ar avea ocazia să joace constant și să arate că e un fotbalist care nu și-a spus ultimul cuvânt în "sportul rege".

Romanian Liga I
Astra Giurgiu - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii, la a 3-a remiză consecutivă în Liga 1
18/01/2021 LA 21:00
Romanian Liga I
David Lazar a suferit o accidentare bizară în meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova
18/01/2021 LA 19:57