Fotbal
Romanian Liga I

Andrei Marc, după ce a aflat că are coronavirus: "Dacă nu mă omoară virusul, mă omoară plictiseala"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Andrei Marc FCSB

Credit imagine: Twitter

DeCristian Mihala
29/06/2020 la 15:12

Echipa Concordia Chiajna a intrat în carantină, după ce doi jucători au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Andrei Marc, fost la FCSB, a glumit pe seama izolării, menționând că se simte bine, dar că are mari probleme în a-și găsi un hobby.

Virusul loveşte şi în Liga a 2-a din România. Concordia Chiajna începuse pregătirile pentru viitorul sezon, dar doi jucători au fost testaţi pozitiv la COVID-19. Este vorba despre Andrei Marc, fundaş care a trecut şi pe la FCSB, şi Ionuţ Biceanu, mijlocaş transferat de la Astra.

Potrivit protocoalelor impuse de Ministerul Sănătăţii, toată echipa a intrat în carantină. Andrei Marc a acordat o scurtă declarație pentru AntenaSport, în care a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează.

Romanian Liga I

Avertismentul venit de la Craiova: ”Suporterii nu vor putea fi opriți dacă luăm campionatul!”

ACUM 5 ORE

"Mă simt foarte bine. Nu, am avut luni o durere de cap şi atât. Am făcut două teste, iar la al treilea am ieşit pozitiv. Primesc la 12 ore un antibiotic şi un paracetamol. M-au sunat foşti colegi care nu prea credeau în acest virus şi acum au început să creadă.

Sincer, e plictisitor să stai în spital, nu prea ai ce face. Nu ai voie să ieşi nicăieri. Sincer, coronavirusul este real, că stau de 5 zile în spital. Dacă nu mă omoară virusul, mă omoară plictiseala", a declarat Andrei Marc pentru AntenaSport.

Dinamo și Botoșani, cazuri de coronavirus

Dinamo şi FC Botoşani sunt celelalte două echipe din fotbalul românesc la care s-au descoperit cazuri de COVID-19.

Magazionerul de la Dinamo şi medicul de la FC Botoşani au fost testaţi pozitiv.

Ambele cluburi au fost nevoite să îşi amâne câte un meci de campionat, iar jucătorii au stat în izolare. La al doilea rând de teste, nu a mai apărut niciun caz, aşa că fotbaliştii şi-au putut relua pregătirea.

Romanian Liga I

Replica lui Bogdan Andone pentru Dan Petrescu: ”Este lipsă de respect!”

ACUM 8 ORE
Romanian Liga I

Tensiuni la CFR! Djokovic acuză: ”Știți și voi cum e să nu fii plătit la zi!”

ACUM 10 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga I
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol