Așa cum Eurosport a anunțat încă de aici, fundașul vicecampioanei a sosit azi la București pentru a negocia cu roș-albaștrii.
Potrivit Digi Sport, părțile s-au înțeles în urmă cu puțin timp, iar apărătorul central și-a pus semnătura pe un contract valabil pe trei ani. El va avea un salariu de 12.000 de euro/lună, iar FC Botoșani a acceptat să îl cedeze gratis. Gruparea moldavă va primi, însă, 30% dintr-un viitor transfer, semn că oficialii de acolo au mare încredere că fotbalistul poate face pasul către fotbalul mare. Inițial se speculase că FCSB și Botoșani s-au înțeles pentru suma de 300.000 de euro.

Negocierile cu FCSB, pe repede-înainte

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 17 ORE
Însoțit de impresarul său, Florin Vulturar, jucătorul s-a prezentat azi la negocieri cu cei din conducerea vicecampioanei și s-au înțeles repede asupra viitoarei colaborări.
FCSB avea mari probleme în defensivă, în zona fundașilor centrali, acolo unde existau doar două soluții "de meserie": Bogdan Planic și Iulian Cristea.
Andrei Miron este primul transfer al iernii pentru FCSB. Sub comanda lui Vintilă a ajuns deja Darius Olaru, dar aducerea acestuia fusese rezolvată încă din perioada anterioară de mercato.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32