Așa cum Eurosport a anunțat încă de aici, fundașul vicecampioanei a sosit azi la București pentru a negocia cu roș-albaștrii.
Potrivit Digi Sport, părțile s-au înțeles în urmă cu puțin timp, iar apărătorul central și-a pus semnătura pe un contract valabil pe trei ani. El va avea un salariu de 12.000 de euro/lună, iar FC Botoșani a acceptat să îl cedeze gratis. Gruparea moldavă va primi, însă, 30% dintr-un viitor transfer, semn că oficialii de acolo au mare încredere că fotbalistul poate face pasul către fotbalul mare. Inițial se speculase că FCSB și Botoșani s-au înțeles pentru suma de 300.000 de euro.

Negocierile cu FCSB, pe repede-înainte

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Însoțit de impresarul său, Florin Vulturar, jucătorul s-a prezentat azi la negocieri cu cei din conducerea vicecampioanei și s-au înțeles repede asupra viitoarei colaborări.
FCSB avea mari probleme în defensivă, în zona fundașilor centrali, acolo unde existau doar două soluții "de meserie": Bogdan Planic și Iulian Cristea.
Andrei Miron este primul transfer al iernii pentru FCSB. Sub comanda lui Vintilă a ajuns deja Darius Olaru, dar aducerea acestuia fusese rezolvată încă din perioada anterioară de mercato.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20