Fotbal
Romanian Liga I

Antrenorul care se autopropune pe banca lui Dinamo: "Până nu sunt contactat, nu am ce să discut"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Antrenorul care se autopropune pe banca lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
29/06/2020 la 18:54

Situația de la Dinamo e din ce în ce mai dificilă. Alb-roșii ocupă ultimul loc în Liga 1 și nu dau semne că și-ar reveni în perioada următoare sub comanda lui Adrian Mihalcea.

Adrian Mihalcea n-a reușit să câștige vreun meci oficial de când a fost numit pe banca lui Dinamo și riscă să fie demis. Dinamo a pierdut meciul cu FC Voluntari, din etapa a 6-a a playout-ului, și a rămas pe ultimul loc, cu 4 înfrângeri din tot atâtea posibile. Pentru Adrian Mihalcea a fost al 3-lea rezultat negativ de când a preluat echipa (2 în Liga 1 și unul în Cupa României), iar acum postul său se află în pericol.

Gigi Mulţescu aşteaptă un semn de la şefii din "Ştefan cel Mare" pentru a veni din nou la clubul iubit. Acesta ar deveni al patrulea mandat la cârma "câinilor roşii": "Ce mai poate fi de comentat legat de situația actuală a lui Dinamo. Se bate mult apa în piuă. Nu dau consultații prin presă… Ca să glumim puțin, că și dacii glumeau în fața morții… Este o situație foarte grea, dar nu sunt eu în măsură, din exterior, să vorbesc de jucători. Ei știu cel mai bine ce parametri au. Până nu sunt contactat, nu am ce să discut. Dinamo are antrenor și trebuie respectat. Dacă voi fi căutat de ei, ne punem la discuții și vedem, sunt multe aspecte de luat în calcul”, a spus Mulţescu, citat de Prosport.

Romanian Liga I

Viitorul lui Adrian Mihalcea a fost stabilit! Anunțul directorului lui Dinamo

03/07/2020 LA 14:59

Dinamo, "lanterna roșie" din Liga 1

Adrian Mihalcea rămâne optimist, deși Dinamo a pierdut cu FC Voluntari (0-1) și a ajuns pe ultimul loc în Liga 1: "Am fost înfrânți, dar cu un joc mai bun din partea noastră. Se vede o schimbare în bine față de meciul precedent. Cartonașul roșu luat de Filip ne-a obligat să facem un pas înapoi. I-am spus la pauză să fie atent. E păcat, e un jucător experimentat, și-a dorit astăzi să câștigăm, am văzut asta în atitudinea lui, dar n-a reușit să se abțină. Din păcate am suferit după acel moment. Astăzi i-am felicitat, au avut atitudine, am avut și câteva ocazii. Nu au cum să nu fie dezamăgiți. Au muncit pentru asta. O să iau lucrurile bune. Să vedem cum putem construi pe seama acestor. Astfel, situația se poate înrăutăți", a spus Mihalcea, pentru Look Sport.

Mihalcea consideră că situația de la Dinamo nu este dezastruoasă: "Ce înseamnă dezastruoasă? E grea, dar nu dezastruoasă. Este foarte greu, știam de aceste probleme, nu s-au schimbat lucrurile între timp. Nu trebuie să dezarmăm. Mergem etapa următoare la Constanța și vom face tot posibilul să câștigăm".

Romanian Liga I

Ultimatum pentru Adrian Mihalcea la Dinamo! Meciul cu Viitorul, crucial

02/07/2020 LA 16:30
Romanian Liga I

Viorel Moldovan așteaptă un semn de la Dinamo: "Nu îmi doresc să stau deloc"

29/06/2020 LA 16:07
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga IDinamo Bucuresti
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol