Articol scris de Romeo Ene
Situaţia lui Dinamo s-a îmbunătăţit semnificativ în ultima perioadă. Dacă în urmă cu 2 săptămâni, trupa lui Uhrin era penultima şi spera să prindă un loc de baraj, acum Dinamo a ajuns pe locul 5 în play-out şi depinde doar de rezultatele sale chiar şi pentru evitarea locului de baraj, după 4 victorii consecutive.
Mai mult decât atât, situaţia financiară este şi ea mai bună graţie suporterilor dinamovişti care au anunţat astăzi că vor vira un salariu sau chiar două restante jucătorilor. Vestea pe care au primit-o ‘’câinii’’ vine chiar înaintea returului semifinalei Cupei României cu Astra, care se joacă diseară.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM O ZI

40.000 de bilete virtuale vândute pentru meciul cu Astra

Suporterii dinamovişti s-au mobilizat din nou şi au vândut peste 40.000 de bilete pentru meciul cu Astra, astfel au reuşit să strângă 40.000 de euro, costul unui bilet fiind de 5 lei. Într-un comunicat postat pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan, suporterii anunţă că vor plăti în cursul zilei de azi un salariu sau chiar două restante jucătorilor.
‘’DDB A ÎNCEPUT SĂ PLĂTEASCĂ SALARII RESTANTE. Virarea banilor în conturile jucătorilor a început încă de ieri și continuăm. Toți băieții vor primi un salariu sau chiar două, în unele cazuri, pentru că vrem să îi aducem pe toți cu salariile achitate inclusiv pe luna martie. Inutil să repetăm că primele promise au fost achitate deja, integral, fără să le amestecăm cu drepturile salariale, dar o facem, ca să fie limpezi pentru toată lumea principiile după care ne ghidăm!’’
‘’RAPORTURILE DINTRE NOI ȘI JUCĂTORI NU SE VOR MODIFICA VREODATĂ
Suporterii vom continua să îi susținem în toate modurile posibile.
Jucătorii nu trebuie decât să onoreze contractele și tricoul sfânt.
TOT CE LE CEREM ESTE SĂ SE RESPECTE ȘI SĂ DEA TOT CE POT ÎN TEREN.’’, este o parte a comunicatului Peluzei Cătălin Hîldan.
Dinamo – Astra se joacă diseară, 20:15, iar dinamoviştii trebuie să ‘’întoarcă’’ înfrângerea cu 1-0 din meciul tur.
Romanian Liga I
Cum l-au convins dinamoviștii pe Deian Sorescu să rămână la echipă! Ce sumă de bani a încasat
IERI LA 08:30
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54