"E posibil să fi ieșit la masă cu prietenii. Noi ne-am testat jucătorii săptămâna trecută și erau în regulă pentru meciul din această seară. I-am testat acum vreo 7 zile. Dar eram în regulă și azi dimineață Adiță a zis că are un pic de temperatură și nu se simte prea bine.
Noi am zis să fim siguri și să respectăm asta, deși puteam să jucăm acest meci, era în regulă. Dacă nu am fi respectat competiția și adversarii, am fi putut să jucăm meciul azi și să îl fi testat mâine pe Adi.
Tocmai de aceea am făcut un test rapid să vedem ce se întâmplă ca să nu fie în pericol lumea din jur și să fim cu capul sus și cu sufletul împăcat că am făcut tot ce ține de noi. A venit rezultatul azi dupămasă, după ora 16", a declarat Mara la DigiSport.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Bogdan Mara: ”Se pot antrena băieții, doar noi suntem acolo”

"Bănuiesc că se pot antrena băieții pentru că doar noi suntem acolo. Noi mâine facem un test rapid și vedem care vor fi rezultatele și în funcție de asta vedem ce vom face"
"Nu știu să spun legat de ceea ce ne-a spus DSP. Nu am fost azi acolo să știu toate detaliile. Asta cu ieșirea cu un prieten nu e o chestie care depinde de noi. Luptăm cu un adversar invizibil, e o chestie mai presus de noi acum", a afirmat Mara.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11