Articol scris de Romeo Ene
Constantin Eftimescu și Dushan Uhrin sunt în continuare oamenii de bază ai clubului, iar ’’câinii’’ trebuie să aducă un preşedinte executiv şi un director tehnic. De asemenea, DDB speră ca în această vară să scape definitiv de Pablo Cortacero, care nu vrea să cedeze acţiunile sale, deşi nu a mai băgat niciun ban de aproape un an.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 7 ORE
Deşi au reuşit să obţină atât licenţa pentru Liga 1, cât şi cea pentru Europa, datoriile nu s-au terminat, iar programul DDB va avea de achitat în perioada următoare o altă parte a datoriilor din trecut.

Dinamo nu a scăpat de datorii

Viitorul președinte executiv se va ocupa de partea administrativă, precum şi de atragerea sponsorilor, iar directorul tehnic îl va ajuta pe Uhrin, care a reuşit să o salveze pe Dinamo de la retrogradare, după o serie impresionantă de 5 victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele 6 partide.
"Am luat două licențe, am salvat Săftica, achităm datorii care presupun faliment, am câștigat procese, am adus sponsori, ne batem” cu spaniolii, sprijinim financiar CCJ, plătim salarii, prime, asigurăm deplasări și suportăm cheltuieli curente ale clubului.
Cheltuieli există și cu programul, de care nu toți suntem conștienți, amintim aici doar câteva: cardurile DDB, (sunt 15.228 acum) care ajung la membri cu eșarfe, hanoracele și alte promoționale pe care le oferim inclusiv ca premii la tombole, cheltuieli de curierat, IT, costuri cu sms-urile, costuri cu Netopia, aplicația prin care se efectuează plăți, am recondiționat din temelii și am achiziționat aparatură pentru cabinetul de recuperare fizio și așa mai departe.
Ce nu putem face este să conducem clubul. De ce? Pentru că nu este menirea noastră și pentru că nu ne pricepem!
SOLUȚIA DDB!? CĂUTĂM PROFESIONIȘTI!
Am făcut asta în urma consultărilor cu președintele clubului și a câtorva oameni care știu ce înseamnă Dinamo. Decizia de a-l aduce pe Uhrin, asumată în totalitate de DDB, este confirmarea că am procedat corect!
CE AVEM DE FĂCUT
Situația continuă să fie delicată la Dinamo. Există încă datorii, amenințarea spaniolă este încă prezentă și echipa se dezintegrează, dacă nu intervenim. Suntem obligați să achităm ce avem de achitat și să construim în același timp!
DUȘAN ARE NEVOIE DE NOI
În acest moment, în clubul Dinamo există doi oameni bătuți în cuie pe pozițiile lor. Constantin Eftimescu și Dușan Uhrin. Președintelui CA îi mulțumim pentru tot ce face pentru Dinamo, iar antrenorului îi mulțumim pentru că a acceptat să vină să ajute clubul, cu orice risc.
Eftimescu și Uhrin sunt punctele de sprijin ale DDB în acest moment. Oamenii ăștia au însă nevoie de sprijin și ei, iar aici intervenim noi.
Dinamo are nevoie urgent de un PREȘEDINTE EXECUTIV și de un DIRECTOR TEHNIC. Primul trebuie să rezolve problemele administrative și să atragă sponsori, iar cel de-al doilea să îl ajute pe antrenor pentru noul sezon. La Dinamo e nevoie acută de restructurare și de oameni care simt fotbalul! DDB îi caută și sperăm că îi vom găsi!
Dinamo nu este diferit de oricare alt club din lume. Fără bani, nici la Dinamo nu se poate face nimic. Cea mai mare parte a bugetului este asigurată de programDDB. Supraviețuirea clubului și cooptarea unor profesioniști sunt imposibile fără implicarea susținută a fanilor. Următoarele două săptămâni sunt examenul nostru! Ne prăbușim și Dinamo cade odată cu noi sau vara asta o scoatem la capăt!
Vom declanșa în curând bătălia finală cu acționarul majoritar! Nici 1 RON investit de tine nu este pierdut, banii se pot transforma în acțiuni și reduc totodată datoriile clubului, astfel că Dinamo va putea accesa împrumuturi la bănci.
Dăcă planul DDB reușeste, nu numai că vom începe noul sezon cu fruntea sus, ci există premise ca Dinamo să înceapă să producă, din nou.", se precizează în comunicatul DDB postat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
IERI LA 14:46