Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut o conferință de presă marți după-amiază în care a vorbit despre relaxarea măsurilor de urgență din România începând cu a doua parte a lunii mai.
În Olanda și Franța, Guvernele au decis să nu mai aibă loc niciun eveniment sportiv până în luna septembrie. În România nu s-a luat momentan o decizie finală, însă președintele Iohannis a dezvăluit că se poate evita situația din Eredivisie și Ligue 1, campionate care nu vor mai relua sezonul.
Competițiile sportive, dacă se vor relua, există o probabilitate mare să se reia fără spectatori. Lucrurile nu vor intra, din păcate, în normalitate | Klaus Iohannis
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52

Relaxarea stării de urgență din România

Președintele Klaus Iohannis a vorbit și despre ce va urma după 15 mai, când va începe relaxarea măsurilor stării de urgență.
Am menționat că după 15 mai anumite restricții vor fi reduse, dar trebuie să fim foarte atenți. Nu am atins maximul și o relaxare prematură ar putea să distrugă toate rezultatele avute până acum. Faptul că din 15 mai vor relaxa anumite măsuri nu înseamnă că revenim la viața normală de dinainte de epidemie. Nu înseamnă o revenire bruscă la normalitate! În realitate, experții spun că nu se știe când vom ajunge acolo. Ne vom putea întâlni maximum câte 3, nu vom putea, o bună perioadă, să ieșim la restaurant sau la mall. Nu vom putea părăsi nici localitatea, decât cu un motiv serios. La ușa instituțiilor va fi cineva care ne va măsura temepratura, să nu fim bolnavi
Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal au stabilit un protocol pentru reluarea fotbalului, urmând ca acesta să fie analizat de Ministerul Sănătății și cel al Afacerilor Interne. În urma acestei analize va fi stabilit dacă fotbalul din România va putea să revină.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10