„Clubul Dinamo are o problemă destul de veche, un litigiu istoric, din cauza căruia Stadionul Dinamo n-a fost introdus pe lista de reabilitare sau reconstruire. Motiv pentru care am luat legătura cu CNI-ul, cu noua conducerea a clubului, cu administrația acestui sector, și am găsit o soluție care să împace toate părțile.
Astfel încăt vom putea demara construirea unui nou stadion, de care are nevoie clubul Dinamo, România și suporterii acestei echipe. După realizarea în aproximativ 6 luni a noului proiect și licitația organizată cu riscul contestațiilor de rigoare, în 2021 eu sper să înceapă construcția acestui stadion”, a declarat Vela, conform Gazetei Sporturilor.
„Ce va avea de suferit? Velodromul, care oricum nu mai funcționează și nici nu mai este autorizat, terenul din spate, care din punct de vedere ecologic va avea de suferit, și terenul de rugby. Dar echipa de rugby va juca pe stadionul actual al lui Dinamo.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Deci nu vor avea de suferit multe lucruri, dimpotrivă. Lateral, avem un poligon de tragere, unde sunt campioni ai clubului Dinamo la Tir. Și pentru faptul că se antrenează, sunt campioni și au condiții improprii pentru un asemenea nivel de pregătire, am discutat cu CNI și cu noua conducere a clubului să modernizăm poligonul. Actualul stadion, după finalizarea litigiului, va trebui să fie reabilitat și modernizat”, a precizat Vela, care face parte și el din programul Doar Dinamo București.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58