Ieri, clubul UTA Arad a scos la vânzare abonamentele pentru noul sezon din Liga 1. Fanii au dat năvală la stadionul "Francisc Neuman" pentru a-și procura abonamente, chiar dacă, cel puțin momentan, nu vor putea să-și susțină favoriții de aproape.

UTA a vândut peste 1000 de abonamente în prima zi

Peste 1000 de suporteri arădeni și-au achiziționat abonament pentru sezonul care începe astăzi. Perioada mare în care clubul lor de suflet a stat departe de prima scenă a fotbalului românesc este principalul motiv pentru care fanii sunt atât de dornici să vadă pe viu meciuri din Liga 1.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
26/09/2021 LA 20:20
Evident, noul stadion din Arad i-a atras pe fani, care în ultimii ani au fost nevoiți să se deplaseze în vecinătatea orașului pentru a fi lângă echipă, timp în care construcția noului "Francisc Neuman" a fost întârziată de mai multe ori. UTA trebuia să joace acasă în prima etapă, dar oficialii clubului au cerut Ligii ca echipa să fie programată în deplasare, tocmai pentru ca lucrările la noua arenă să fie definitivate.
Din cauza aglomeraţiei de la casele de bilete, fenomenul de distanţare socială a fost practic inexistent, iar la faţa locului a ajuns ieri şi Poliţia Locală. Clubul arădean a anunţat că organizarea va fi diferită astăzi, iar toţi cei care doresc un abonament vor trebui să aştepte afară în grupuri de cel mult 10 oameni.
Campioană în Liga 2, UTA joacă primul meci în noua ediţie de campionat pe terenul celor de la Viitorul, mâine, de la ora 15:30. În etapa a doua, arădenii vor juca pe noul stadion cu FC Voluntari, vinerea viitoare de la ora 21:00.

Preţul abonamentelor puse în vânzare

  • Peluză - 300 de lei
  • Tribuna II - 450 de lei
  • Tribuna I - 600 de lei
  • VIP - 2000 de lei
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
26/09/2021 LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32