După mai multe zvonuri referitoare la viitoarea destinație a portarului lituanian, acesta a anunțat astăzi că va semna cu Al Shabab, formație din campionatul Arabiei Saudite.
Arlauskis a recunoscut că nu știe cum au ajuns oficialii saudiți la el, dar bănuiește că Marius Șumudică, fostul antrenor de la Al Shabab, s-ar fi aflat în spatele transferului.
"Am semnat contractul cu noua echipă. Am văzut că am fost trimis în toate țările (n.r. - de zvonurile din presă). Din septembrie mă duc în Arabia Saudită, la Al Shabab! Contractul meu cu CFR s-a încheiat ieri. Acum sunt șomer. Nu știu cum a ajuns Al Shabab la mine, nu e exclus ca Marius Șumudică să fi vorbit despre mine.", a declarat Arlauskis, pentru DigiSport.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Discursul emoționant al lui Arlauskis, după despărțirea de CFR Cluj

CFR Cluj a cucerit cel de-al treilea titlu de campioană consecutiv. Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus în "finala" campionatului împotriva Universității Craiova (scor 3-1) și și-a trecut în palmares al 6-lea titlu din istoria clubului.
Giedrius Arlauskis a oferit un discurs de despărțire emoționant, după cel de-al treilea titlu consecutiv câștigat alături de CFR Cluj. Portarul lituanian și-a luat la revedere de la echipa sa și România, stăpânindu-și cu greu lacrimile:
"A fost ultimul trofeu cu CFR Cluj și, în același timp, ultimul meu meci aici. Destinația o voi spune mai târziu. Nu se știe nici 1% din adevăr. Am reușit să ducem sezonul la bun sfârșit, grație mentalității noastre. Vreau să le mulțumesc băieților, au fost momente foarte dificile. A fost cel mai greu titlu. Ne tot gândeam dacă renunțăm sau nu. Am vorbit cu Mister (n.r. - Dan Petrescu) și i-am spus că știm ce e al nostru (n.r. - titlul).
După 3 ani este momentul să ne despărțim. Sper ca Dan Petrescu să rămână la CFR și să ducă echipa în Europa. Aici este a doua mea casă. Eu și familia mea ne-am simțit bine aici. Este greu să plec, am petrecut 3 ani alături de oameni deosebiți, care știu ce vor de la viață.", a declarat Arlauskis.
Per total, Arlauskis a câștigat 5 titluri de campion în Liga 1: 3 cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020), unul cu FCSB (2015) și altul cu Unirea Urziceni (2009).
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11