În vârstă de 32 de ani, Arlauskis va pleca din Gruia atunci când contractul îi va expira cu campioana României. Portarul din Lituania a semnat deja cu un club din zona Golfului şi va avea parte de un salariu uriaș pe finalul carierei. În ciuda încercărilor repetate de a-l păstra la CFR, oficialii clujeni nu au putut să-l oprească pe Arlauskis.
Dan Petrescu spera să se poată baza pe goalkeeper până la finalul sezonului, dar Digi Sport a aflat că sportivul baltic va pleca săptămâna viitoare din Ardeal cu destinația Arabia Saudită. Asta pentru că formația din Golf i-a oferit un contract valabil de la 1 iulie și nu concepe să nu îl aibă la startul pregătirilor.
Pentru CFR Cluj, plecarea lui Arlauskis reprezintă o lovitură uriașă, asta pentru că nu va reuși să încaseze niciun ban de pe urma portarului lituanian, care e cotat la 1.6 milioane de euro, conform Transfermarkt.de.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
IERI LA 13:39

Arlauskis a fost și pe lista lui Beșiktaș, Fener sau Legia

Arlauskis a semnat deja cu fosta echipă a lui Marius Șumudică, Al Shabab. Clubul din Arabia Saudită l-a anunțat deja pe titlularul din poartă, Farouk Ben Mustapha, că nu i se va mai prelungi contractul, astfel că Giedrius are postul de titular garantat.
De notat că Arlauskis ar fi putut totuși să rămână în Europa, în campionatul turc sau ceh, însă ofertele au venit prea târziu. De lituanian s-au interesat echipe ca Beșiktaș, Fenerbahce sau Legia Varșovia, dar propunerile de transfer au sosit când "Arla" semnase deja cu Al Shabab. Din punct de vedere sportiv, lituanianul are motive să fie puțin supărat, din acest punct de vedere, dar financiar oferta arabilor a fost de departe cea mai bună.
Giedrius Arlauskis va mai adăuga o echipă la portofoliu, după ce fotbalistul a mai jucat pentru: Dziugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol şi CFR Cluj. El a cucerit cu echipa din Gruia două titluri, în 2018 şi 2019. 38 de meciuri a jucat portarul lituanian pentru CFR Cluj în acest sezon, fiind numărul unu în poartă. 21 de partide dintre acestea au fost în Liga 1, 8 în preliminariile Champions League, 8 în Europa League şi una în Supercupa României.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
IERI LA 13:00
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
23/09/2021 LA 20:54