Fără îndoială unul dintre cei mai buni antrenori români, Dan Petrescu riscă de multe ori să cadă în penibil prin atitudinea avută și declarațiile care produc amuzament în rândul fanilor.
După disputa cu FCSB, pierdută fără drept de apel (deși scorul a fost 1-0, roș-albaștrii au avut 13-1 șuturi pe poartă), "Super Dan" a înfierat arbitrajul, Kovacs fiind acuzat că a dat un roșu inexistent la Susic. Apoi, antrenorul din Gruia s-a umplut de ridicol la amicalul caritabil cu Dinamo Kiev, când s-a certat iar cu arbitrii, total inadecvat având în vedere natura evenimentului.
Giedrius Arlauskis, fotbalist dat afară de Dan Petrescu de la CFR pentru că avea o relație foarte bună cu Marian Copilu, nu a ratat acest prilej pentru a râde de atitudinea antrenorului. Deși cei doi au colaborat în trecut excelent la Unirea și CFR, acum lituanianul a simțit că e momentul prielnic să îi plătească polițe antrenorului.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
"Cam bate câmpii Dan Petrescu în ultima perioadă, cu arbitrii, dacă și la meci caritabil zice de arbitru... E prea mult! Trebuie să știi că există limite. El m-a pus într-o situație proastă, eu aveam planuri să joc în continuare, dar am ajuns în situația asta din cauza lor", a spus Araluskis la DigiSport.
CITEȘTE ȘI:
ARLAUSKIS A REMEMORAT IADUL TRĂIT LA CFR: "M-A TERORIZAT". CUM A AJUNS SĂ "ÎL CAUTE INTERPOLUL"

Arlauskis dă de înțeles că FCSB e favorita principală la titlu

În privința titlului, CFR nu e principala favorită, crede portarul lituanian, chiar dacă în acest moment are două puncte în plus față de FCSB.
Arla și-a argumentat opinia trimițând alte săgeți către Dan Petrescu, în opinia sa jucătorii clujeni fiind epuizați pshihic din cauza presiunii pusă de antrenor.
"Nu știu dacă ia titlul, se joacă. Dacă ei mai sunt motivați să câștige... Parcă ce am văzut, din ultimele două meciuri, cu Craiova și FCSB, păreau obosiți psihic, nu fizic. Poate nu mai au aceeași foame, asta îi încurcă. E greu, titlul se joacă. Are șanse CFR-ul, dar nu prima șansă", a spus Giedrius Arlauskis.
Arlauskis este o legendă a celor de la CFR Cluj, câștigând 4 titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României în tricoul acestei echipe. Goalkeeperul lituanian a jucat la gruparea din Gruia între 2017 și 2020, după care a plecat în Arabia Saudită la Al Shabab, revenind în Ardeal în martie 2021. În septembrie anul trecut, contractul său a fost reziliat de conducerea clubului.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03