Eurosport

Arlauskis, inclus în echipa etapei din UEFA Europa League după victoria CFR-ului

Arlauskis, inclus în echipa etapei din UEFA Europa League după victoria CFR-ului

08/11/2019 la 13:27Actualizare 08/11/2019 la 13:28

Arlauskis a fost inclus în echipa etapei a patra din grupele UEFA Europa League, după victoria lui CFR Cluj în fața clubului francez Rennes (1-0).

Portarul lituanian al campioanei României a avut o evoluție extraordinară în meciul din Gruia. Giedrius Arlauskis și-a salvat miraculos echipa în mai multe rânduri, atât în prima repriză, cât și spre finalul partidei. Arlauskis a apărat și cu mâinile și cu picioarele, doar să țină în viață formația lui Dan Petrescu.

Jocul excelent al lui Arlauskis n-a fost trecut cu vederea de oficialii UEFA, care l-au inclus pe lituanian în echipa etapei din Europa League.

Iată cel mai bun prim 11 din această rundă:

Arlauskis (CFR Cluj); Ranftl (LASK Linz) - Lopez (Espanyol) - Vanheusden (Standard Liege) - Corchia (Espanyol); Idrissi (AZ Alkmaar) - Granero (Espanyol) - Souza (Apoel Nicosia) - Melendo (Espanyol); Munir (Sevilla) - Munas Dabbur (Sevilla)

arla

Sursa: facebook.com/cfr1907/

După victoria din Gruia care i-a apropiat pe jucătorii lui CFR de o calificare în primăvara europeană, Dan Petrescu l-a lăudat pe portarul de 31 de ani:

"Arlauskis a reușit un meci extraordinar. I-am spus că nu-mi aduc aminte un meci atât de bun, poate cu Sevilla, pe vremea când eram la Urziceni."

CFR Cluj are nevoie de un singur punct în ultimele două partide contra lui Lazio (28 noiembrie) și Celtic (12 decembrie) ca să-și asigure prezența în "16-imile" Europa League.

Clasamentul grupei H:

  • 1. Celtic 10p
  • 2. CFR Cluj 9p
  • 3. Lazio 3p
  • 4. Rennes 1p