În privința partidei propriu-zise, tehnicianul vicecampioanei e de părere că echipa sa a condus jocul, dar totul s-a rupt odată cu eliminarea fundașului său, în finalul primei reprize.
"Nu e ușor, nu am făcut un joc strălucit în această seară. Regretul meu e că nu am reușit să câștigăm pentru acești suporteri minunați. Am condus jocul, dar a venit acel gol din lovitură liberă. Apoi, a fost acea eliminare. Am reușit să egalăm, dar în a doua repriză a fost o nesincronizare în apărare și am luat golul doi", a spus Vintilă.

FCSB, fără forță de grup

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 6 ORE
Vintilă a recunoscut că la FCSB fiecare jucător evoluează pentru el și, ca atare, unitatea grupului are de suferit.
"E o presiune greu de gestionat și chiar mă gândeam că ar trebui să fim mai uniți, mai devotați. Trebuie să încercăm să punem pe primul loc binele echipei și să nu ne gândim la ce e bine pentru fiecare. Trebuie să jucăm ca echipă, toți trebuie să tragem în aceeași direcție. Așa a făcut Dinamo azi și așa ne-a bătut. Fiecare jucător al nostru vrea să arate că e cel mai bun și a dispărut acea unitate de grup pe care am avut-o pe final de 2019", a mai spus antrenorul roș-albaștrilor.
Florinel Coman, cel mai bun jucător al formației în toamnă, a fost schimbat încă o dată, dar tehnicianul nu a vrut să explice raționamentul din spatele modificării. Totuși, Vintilă a lăsat de înțeles că atitudinea și jocul prestat de internațional lasă de dorit.
"Eu am explicațiile mele, nu trebuie să le expun public. Am raționamentele mele, nu trebuie să le discut cu presa", a concluzionat tehnicianul.
În urma acestui rezultat, Dinamo Bucureşti se poziţionează pe locul 8, cu 34 de puncte, iar FCSB se află pe locul 3.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32