Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Așa ne-a bătut Dinamo!". Marea problemă din jocul FCSB-ului: Vintilă a spus lucrurilor pe nume

Cristian Mihală

Actualizat 16/02/2020 la 22:49 GMT+2

Dinamo a câştigat, duminică, cu scorul de 2-1, derby-ul cu FCSB. Atacantul dinamovist Perovic a fost scos cu ambulanţa de pe teren, după ce Cristea l-a lovit grav în zona capului. În urma rezultatului, FCSB se află pe locul 3 în clasament, iar Dinamo pe locul 8. Bogdan Vintilă a analizat la cald partida jucată de echipa sa contra formației din Ștefan cel Mare.

vintila

Credit imagine: Eurosport

În privința partidei propriu-zise, tehnicianul vicecampioanei e de părere că echipa sa a condus jocul, dar totul s-a rupt odată cu eliminarea fundașului său, în finalul primei reprize.
"Nu e ușor, nu am făcut un joc strălucit în această seară. Regretul meu e că nu am reușit să câștigăm pentru acești suporteri minunați. Am condus jocul, dar a venit acel gol din lovitură liberă. Apoi, a fost acea eliminare. Am reușit să egalăm, dar în a doua repriză a fost o nesincronizare în apărare și am luat golul doi", a spus Vintilă.

FCSB, fără forță de grup

Vintilă a recunoscut că la FCSB fiecare jucător evoluează pentru el și, ca atare, unitatea grupului are de suferit.
"E o presiune greu de gestionat și chiar mă gândeam că ar trebui să fim mai uniți, mai devotați. Trebuie să încercăm să punem pe primul loc binele echipei și să nu ne gândim la ce e bine pentru fiecare. Trebuie să jucăm ca echipă, toți trebuie să tragem în aceeași direcție. Așa a făcut Dinamo azi și așa ne-a bătut. Fiecare jucător al nostru vrea să arate că e cel mai bun și a dispărut acea unitate de grup pe care am avut-o pe final de 2019", a mai spus antrenorul roș-albaștrilor.
Florinel Coman, cel mai bun jucător al formației în toamnă, a fost schimbat încă o dată, dar tehnicianul nu a vrut să explice raționamentul din spatele modificării. Totuși, Vintilă a lăsat de înțeles că atitudinea și jocul prestat de internațional lasă de dorit.
"Eu am explicațiile mele, nu trebuie să le expun public. Am raționamentele mele, nu trebuie să le discut cu presa", a concluzionat tehnicianul.
În urma acestui rezultat, Dinamo Bucureşti se poziţionează pe locul 8, cu 34 de puncte, iar FCSB se află pe locul 3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo