Botoșani este a patra echipă care și-a asigurat prezența în play-off, după CFR, Universitatea Craiova și FCSB. Și Astra putea să facă același lucru, însă a remizat la Hermannstadt. În consecință, Astra, Gaz Metan și Viitorul se vor lupta în etapa a 26-a pentru ultimele două poziții disponibile pentru play-off.

Clasamentul în Liga 1

1. CFR - 49 puncte
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
2. Craiova - 46
3. FCSB - 43
4. Botoșani - 42
5. Astra - 41
6. Gaz Metan - 40
7. Viitorul - 39

Programul echipelor care luptă pentru play-off în ultima etapă a sezonului regulat

  • Astra - Sepsi
  • Gaz Metan - Dinamo
  • Viitorul - Clinceni
Astra e aproape sigură de prezența în primele șase după runda a 26-a. Giurgiuvenii au nevoie de un egal pentru a se califica în play-off, dar formația lui Bogdan Andone poate termina în primele 6 și cu o înfrângere, dacă Viitorul sau Gaz Metan nu câștigă în ultima etapă.
Pentru a fi sigură de calificare, Gaz Metan are nevoie de o victorie, însă va merge în play-off și cu un egal, dacă Viitorul nu o învinge pe Clinceni.
În privința echipei lui Hagi, lucrurile sunt ceva mai complicate. Asta pentru că Viitorul nu mai depinde doar de ea pentru a termina sezonul regulat în primele 6. Trupa de la malul mării are nevoie de un succes cu Academica Clinceni, dar acesta e util doar dacă Astra pierde cu Sepsi sau dacă Gaz Metan nu o învinge pe Dinamo. Există un scenariu în care formația "Regelui" se califică și cun un egal, dar are nevoie neapărat ca Gaz Metan să piardă cu Dinamo (are meciurile directe mai bune cu formația lui Edi Iordănescu).
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32