Liber de contract de aproape un an după despărțirea de Hermannstadt, Eugen Neagoe a acceptat să preia Astra Giurgiu și a semnat un contract cu giurgiuvenii valabil pe un sezon și jumătate. Potrivit Pro Sport, tehnicianul de 53 de ani va primi un salariu lunar de 10.000 de euro și are ca obiectiv calificarea echipei în play-off.
Astfel, Eugen Neagoe revine în Liga 1, după o pauză de mai bine de 11 luni. Antrenorul a părăsit-o pe Hermannstadt în luna decembrie a anului trecut, din cauza unor neînțelegeri intervenite în discuțiile cu conducerea sibiană în ceea ce privește proiectul propus de către Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe revine în Liga 1, la Astra Giurgiu

Romanian Liga I
Eugen Neagoe iese la atac, după victoria cu Dinamo: "Suporterii au ce au vrut, se văd rezultatele"
22/02/2021 LA 12:16
"A fost ultimul meu joc aici. Decizia era deja luată. Am avut o discuție cu cei din conducere, le-am spus ce vreau eu să facem din ianuarie. Ei mi-au spus că e foarte greu. Mi-am dorit doar ca echipa să fie mai puternică din ianuarie, dar se pare că nu se poate acest lucru. Cred că am făcut maxim, echipa este pe o poziție bună în acest moment", spunea Eugen Neagoe, în decembrie 2019.
Oficialii giurgiuveni voiau ca echipa să fie antrenată de Edi Iordănescu, tehnician care și-a tot făcut apariția la meciurile echipei și a urmărit atent jocurile conduse de pe banca tehnică chiar de secundul său, Alexandru Radu. Totuși, patronul Ioan Niculae nu a mai avut răbdare să îl aștepte pe Edi Iordănescu și a considerat că echipa are nevoie urgent de un antrenor principal.
În cariera de antrenor principal, Eugen Neagoe a trecut pe la Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Dobreta Turnu Severin, Poli Iași, Sepsi Sfântu Gheorghe, Dinamo București și Hermannstadt. Acesta a făcut parte din staff-ul lui Victor Pițurcă, din postura de antrenor secund, la FCSB, Universitatea Craiova și echipa națională.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26