Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Astra are antrenor! Giurgiuvenii au bătut palma cu Eugen Neagoe, liber de contract de aproape un an

Irina Aldea

Actualizat 10/11/2020 la 23:59 GMT+2

Astra Giurgiu și-a găsit antrenor. Potrivit Pro Sport, Eugen Neagoe a semnat cu giurgiuvenii după despărțirea de Hermannstadt.

Eugen Neagoe

Credit imagine: Eurosport

Liber de contract de aproape un an după despărțirea de Hermannstadt, Eugen Neagoe a acceptat să preia Astra Giurgiu și a semnat un contract cu giurgiuvenii valabil pe un sezon și jumătate. Potrivit Pro Sport, tehnicianul de 53 de ani va primi un salariu lunar de 10.000 de euro și are ca obiectiv calificarea echipei în play-off.
Astfel, Eugen Neagoe revine în Liga 1, după o pauză de mai bine de 11 luni. Antrenorul a părăsit-o pe Hermannstadt în luna decembrie a anului trecut, din cauza unor neînțelegeri intervenite în discuțiile cu conducerea sibiană în ceea ce privește proiectul propus de către Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe revine în Liga 1, la Astra Giurgiu

"A fost ultimul meu joc aici. Decizia era deja luată. Am avut o discuție cu cei din conducere, le-am spus ce vreau eu să facem din ianuarie. Ei mi-au spus că e foarte greu. Mi-am dorit doar ca echipa să fie mai puternică din ianuarie, dar se pare că nu se poate acest lucru. Cred că am făcut maxim, echipa este pe o poziție bună în acest moment", spunea Eugen Neagoe, în decembrie 2019.
Oficialii giurgiuveni voiau ca echipa să fie antrenată de Edi Iordănescu, tehnician care și-a tot făcut apariția la meciurile echipei și a urmărit atent jocurile conduse de pe banca tehnică chiar de secundul său, Alexandru Radu. Totuși, patronul Ioan Niculae nu a mai avut răbdare să îl aștepte pe Edi Iordănescu și a considerat că echipa are nevoie urgent de un antrenor principal.
În cariera de antrenor principal, Eugen Neagoe a trecut pe la Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Dobreta Turnu Severin, Poli Iași, Sepsi Sfântu Gheorghe, Dinamo București și Hermannstadt. Acesta a făcut parte din staff-ul lui Victor Pițurcă, din postura de antrenor secund, la FCSB, Universitatea Craiova și echipa națională.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo