Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj s-a impus pe terenul Astrei, în etapa a 4-a din Liga 1! Giurgiuvenii, autogol rar

Cosmin Cioboata

Publicat 18/09/2020 la 23:12 GMT+3

CFR Cluj a învins-o pe Astra Giurgiu în deplasare, scor 2-0, și continuă începutul de sezon excelent în Liga 1. Golul lui Debeljuh și autogolul lui Crepulja au făcut diferența la meciul de la Giurgiu, dominat în mare parte de formația pregătită de Dan Petrescu.

Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-2, în etapa a 4-a din Liga 1

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a câștigat al 3-lea meci din noul sezon al Ligii 1 și a urcat pe primul loc, cel puțin temporar. Campioana en-titre a deschis scorul înainte de pauză, după o fază rară. Ljuban Crepulja, mijlocașul Astrei Giurgiu, a trimis mingea direct în vinclul propriei porți, în încercarea disperată de a îndepărta pericolul din careu. Croatul și-a învins propriul portar cu un șut de atacant, apoi s-a trântit la pământ, extrem de supărat.
Un alt croat s-a aflat în prim-plan în minutul 60. Gabriel Debeljuh a marcat primul său gol pentru CFR în Liga 1, ducând scorul la 2-0. Atacantul de 23 de ani a reluat în plasă, de la prima bară, centrarea expediată ideal de Rondon. Debeljuh a plonjat minunat de lângă fundașul Graovac și l-a învins pe goalkeeper-ul Astrei cu o lovitură de cap.
A fost al doilea gol înscris de croat pentru campioana României, după cel din meciul cu Dnamo Zagreb, din preliminariile UEFA Champions League.

CFR Cluj s-a impus în meciul cu Astra Giurgiu, în etapa a 4-a din Liga 1

Astra Giurgiu a pus foarte rar în pericol poarta lui CFR. Cele mai mari ocazii ale formației lui Bogdan Andone au avut loc într-un interval de 2 minute, în prima repriză. Crepulja și Răduț au trimis periculos către poarta lui Lazar, însă ambele șuturi au fost blocate.
CFR Cluj a închis jocul după golul secund și a obținut cele 3 puncte. Trupa lui Dan Petrescu a urcat pe primul loc, cu 10 puncte. De cealaltă parte, Astra a rămas pe ultimul loc în Liga 1, cu un singur punct acumulat în 4 etape.
Pentru CFR Cluj urmează meciul din turul 3 al UEFA Europa Lague, pe terenul suedezilor de la Djurgardens.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo