CFR Cluj a câștigat al 3-lea meci din noul sezon al Ligii 1 și a urcat pe primul loc, cel puțin temporar. Campioana en-titre a deschis scorul înainte de pauză, după o fază rară. Ljuban Crepulja, mijlocașul Astrei Giurgiu, a trimis mingea direct în vinclul propriei porți, în încercarea disperată de a îndepărta pericolul din careu. Croatul și-a învins propriul portar cu un șut de atacant, apoi s-a trântit la pământ, extrem de supărat.
Un alt croat s-a aflat în prim-plan în minutul 60. Gabriel Debeljuh a marcat primul său gol pentru CFR în Liga 1, ducând scorul la 2-0. Atacantul de 23 de ani a reluat în plasă, de la prima bară, centrarea expediată ideal de Rondon. Debeljuh a plonjat minunat de lângă fundașul Graovac și l-a învins pe goalkeeper-ul Astrei cu o lovitură de cap.
A fost al doilea gol înscris de croat pentru campioana României, după cel din meciul cu Dnamo Zagreb, din preliminariile UEFA Champions League.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32

CFR Cluj s-a impus în meciul cu Astra Giurgiu, în etapa a 4-a din Liga 1

Astra Giurgiu a pus foarte rar în pericol poarta lui CFR. Cele mai mari ocazii ale formației lui Bogdan Andone au avut loc într-un interval de 2 minute, în prima repriză. Crepulja și Răduț au trimis periculos către poarta lui Lazar, însă ambele șuturi au fost blocate.
CFR Cluj a închis jocul după golul secund și a obținut cele 3 puncte. Trupa lui Dan Petrescu a urcat pe primul loc, cu 10 puncte. De cealaltă parte, Astra a rămas pe ultimul loc în Liga 1, cu un singur punct acumulat în 4 etape.
Pentru CFR Cluj urmează meciul din turul 3 al UEFA Europa Lague, pe terenul suedezilor de la Djurgardens.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36