Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Astra Giurgiu - Dinamo 2-0. "Câinii", 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri din Liga 1

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/02/2021 la 22:48 GMT+2

Dinamo a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-2, în etapa a 24-a din Liga 1. Formația lui Eugen Neagoe a înscris două goluri superbe în prima repriză, iar "câinii" n-au reușit să ofere o replică pe măsură.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 (3 înfrângeri și o remiză). Trupa pregătită de Ionel Gane a pierdut și în deplasare la Astra, scor 0-2, în runda cu numărul 24, după două goluri splendide înscrise de giurgiuveni.
Valentin Gheorghe a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Atacantul gazdelor a trimis peste zid, cu mult efect, direct în vinclu.

Astra - Dinamo 2-0. "Câinii", învinși cu 2 goluri de generic înscrise de giurgiuveni

Astra și-a dublat avantajul 4 minute mai târziu. Același Valentin Gheorghe a executat un corner, mingea a fost deviată în careu și a ajuns la Stahl, la 16 metri. Jucătorul de 22 de ani al giurgiuvenilor a expediat un șut violent în vinclu, în același loc unde a trimis și Gheorghe din lovitură liberă.
Dinamo a încercat să ofere replica în repriza secundă, însă fără succes. Gueye, Morsay și Anton l-au pus la încercare pe Mihai Popa, dar tânărul goalkeeper al Astrei a intervenit de fiecare dată și și-a salvat echipa.
S-a încheiat 2-0 pentru Astra, care urcă pe locul 10 în Liga 1, cu 3 victorii obținute în ultimele 4 meciuri. De cealaltă parte, Dinamo a coborât pe poziția a 12-a, la 9 puncte sub zona playoff-ului și la 10 deasupra ultimului loc, ocupat de Poli Iași.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo